Concerte Rock

The Night Of The Fall – HTETHTHEMETH, ADAMO CADUCO

UPDATE
Dragi suflete tomnatice,
Se pare ca seara de Sambata, 23 Noiembrie 2013 va fi mai lunga decat preconizam acum cateva zile.
Asta pentru ca v-am pregatit noi surprize pe care nu le mai putem tine doar pentru noi.
Seara va incepe mai devreme, mai precis in jurul orei 21,30 cand pentru cei ce deja vor fi in locatie vor rasuna acordurile unui proiect special – THE BIPOLAR DISORDER PROJECT.
Nu va fi o reprezentatie live ci doar o auditie a unui produs realizat de trupa. Cei ce vor fi la DBE Echoes vor avea ocazia sa asculte cele trei piese ale acestui proiect dupa recitalurile serii, cand auditia se va repeta.
Va urma apoi un segment dedicat proiectiilor semnate Amarthalos, un prieten vechi si drag de-al nostru.
Dupa recitalurile deja anuntate ale celor de la ADAMO CADUCO si HTETHTHEMETH va urma o intalnire speciala.
Vom putea sta la sueta cu membri ai unor trupe deosebite precum EMPYRIUM, HEXVESSEL, ALCEST, LES DISCRETS, THE VISION BLEAK, DORNENREICH, NEUN WELTEN, REMEMBER TWILIGHT si BEASTMILK.
Asadar, vechi si noi prieteni de pretutindeni, va asteptam sambata seara sa va alaturati unui vis unic.Cu mult drag,Next Dream Event.
–––––––––––––––––––––––––-
The Night Of The Fall – HTETHTHEMETH, ADAMO CADUCO – Sambata 23 Noiembrie 2013, Brasov – Rockstadt – Ora 22
Bilet intrare: 15 Lei / 10 Lei (pentru cei care participa la DBE Echoes)Salutare suflete tomnatice!Toate spiritele melancolice sunt invitate la un eveniment special ce va avea loc Sambata, 23 Noiembrie 2013 incepand cu ora 22, in noul si superbul club Rockstadt din Brasov. The Night Of The Fall este o imbinare armonioasa a doua entitati muzicale – Adamo Caduco si Hteththemeth. Catalizatorul spiritual veti fi voi, prietenii nostri, cei pe care ii asteptam cu multe imbratisari emotionale. Evenimentul pe care il pregatim de ceva vreme se vrea a fi mai mult decat un simplu concert. Pornind de la ideea de after-party al DBE Echoes, eveniment organizat de DonisArt si gazduit de Next Dream Event, prefatand ziua ce va urma – concertul Empyrium, cochetand cu ideea unei seri pline de muzica, pana la urma The Night Of The Fall se va dovedi a fi o ceremonie in cadrul careia personaje de basm ce vin din tari indepartate vor intalni spirite de pe taramul brasovean.
Lasand povestile in expectatiune, haideti sa vedem ce ne va oferi concret seara de sambata!ADAMO CADUCO s-a infiintat in urma cu jumatate de an. Noul concept reprezinta alter-ego-ul Laburinthos, trupa deja cunoscuta in intreaga lume prin debutul “Augoeides”, lansat si promovat de celebrul label italian Avantgarde Music, anul trecut. Albumul a fost produs de Hupogrammos (Dordeduh, Sunset in the 12th House) si s-a bucurat de recenzii pozitive in multe reviste muzicale de specialitate.
Actului artistic ADAMO CADUCO i s-a alaturat de curand si COSTIN CHIOREANU, cunoscut grafician de marca, dar si apreciat ca muzician inovativ, atat prin propriile trupe, cat si prin implicarea sa in diverse proiecte alaturi de mari muzicieni ai scenei Metal underground, cum ar fi Attila Csihar (Mayhem, Tormentor), David Tibet (Current ’93), Mirai Kawashima (Sigh) si Kimmo Helen (Hexvessel).
Stilul muzical ADAMO CADUCO penduleaza intre avangarda si Post Metal/Rock, cu intruziuni Dark Wave, insertii Ethereal, amprente Gothic si sonoritati ce isi gasesc fluenta intr-o cadenta mistica ce nu ar putea fi catalogata ca inerenta vreunei traditii. Din punct de vedere conceptual, tema principala a proiectului graviteaza in jurul imaginii omului decazut si erodat de timpuri, ce-si cauta soteriologic locul intr-o lume a muribunda.HTETHTHEMETH marcheaza un moment deosebit in activitatea sa printr-o continuare a visului inceput in 1999, continuand intr-o formula noua, de data aceasta cu membri stabili. Cu un stil unic si fara o limita de exprimare, ajutata de proiectii captivante, muzica neumana practicata de HTETHTHEMETH va reusi speram noi sa ii poarte intr-o calatorie onirica unica pe vechii prieteni ai proiectului si sa starneasca curiozitatea celor noi. Continuand prefatarea a ceea ce va fi cel de-al doilea album, pe numele sau Best Worst Case Scenario, HTETHTHEMETH va va putea oferi in seara evenimentului si o mica introducere in intreaga poveste, sub forma unui split CD lansat in urma cu cateva luni, in colaborare cu The Bipolar Disorder Project. Conceptual, ne gasim in fata unui peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline, dar un peisaj ce are coloritul unei toamne tarzii. In mijlocul acestui peisaj salasuieste El, personajul pricipal, necunoscut, indefinibil, conteporan si de demult!Asadar, vechi si noi prieteni de pretutindeni, va asteptam sambata seara sa va alaturati unui vis unic.

Cu mult drag,
Next Dream Event.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top