Festivaluri

Igorrr vine la ARTmania Festival 2024

Igorrr, una dintre cele mai impresionante proiecte metal experimentale ale momentului, intra in line-up-ul festivalului ARTmania ce va avea loc in perioada 26 – 28 iulie 2024 la Sibiu.

 Igorrr, proiect numit astfel dupa numele purtat de gerbilul fondatorului Gautier Serre (animal de companie din familia micilor rozatoare), a aparut din dorinta lui Serre de a-și transpune in sunete viziunea neconventionala și pe deplin dinamica și a reușit sa atraga atentia caselor de productie inca de la publicarea primului demo „Poisson Soluble” (2006), urmat de „Moisissure” in 2008.

 A ramane blocat intr-o singura emotie este foarte plictisitor pentru mine; viata este o gama larga de emotii – uneori ești fericit, alteori ești trist, furios, enervat, nostalgic sau uluit. Viata nu are o singura culoare. Iar cele 14 piese de pe «Spirituality And Distortion» sunt o calatorie prin diferite stari de spirit prin care am trecut„, spune Serre.

 Iar sub acest alias (Igorrr), ce a devenit sinonim al experimentarii neinfricate a genurilor contemporane, Serre reușește sa imbine intr-un mod imprevizibil, unic și mereu palpitant, o varietate de genuri extrem de diferite, de la black metal, la sound-uri balcanice, muzica baroc, breakcore și pana la trip hop.

 Peste tot in discografia sa poate fi gasita amprenta unor artiști care l-au influentat in dezvoltarea sa muzicala, nume precum Meshuggah, Chopin, Cannibal Corpse, Bach, Domenico Scarlatti sau Aphex Twin. Insa, pentru ca Serre nu a fost niciodata interesat sa se incadreze intr-un stil anume, sa ramana static sau sa recicleze ideile, fiecare piesa marca Igorrr este rezultatul unei explozii de creativitate, care, in ciuda diversitatii semnificative a lucrarilor sale de la un album la altul, a reușit sa pastreze un univers coeziv.

 Lansat initial ca un „one man show”, Igorrr a devenit din 2017 trupa, un colectiv muzical ce a adaugat un nou nivel de intensitate și energie debordanta in spectacolele live.

 

Abonamente si bilete pentru ARTmania Festival 2024: ultimele abonamente si bilete sunt inca disponibile pe website-ul oficial si iabilet.ro.

 Mai multe detalii pot fi citite in comunicatul de presa anexat la acest mail.

ARTmania Festival 2024 Official Facebook Eventhttp://tinyurl.com/2jsewezj

ARTmania Festival Facebook pagehttps://www.facebook.com/ARTmania.Festival

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top