Concerte Rock

Brujeria canta la Bucuresti alaturi de Crimena, Eufobia si Black Tulip!

“Esto Es Brujeria” European Tour aduce pe 17 iunie 2024 pe scena clubului Quantic din Bucuresti legendara trupa de muzicieni mascati pentru un show dezlantuit care promoveaza albumul proaspat lansat! Eufobia si Black Tulip ii inlocuiesc pe cei de la Deprived of Salvation, care nu mai pot ajunge din nefericire.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua iabilet cu comision la vedere:

– Oferta presale: 100 de lei
– In ziua concertului: 120 de lei

Eufobia este o trupa bulgara de Melodic Thrash Death Metal binecunoscuta publicului din Romania. Numele trupei provine din greaca veche si inseamna „frica de bine”. Trupa a trecut prin niste schimbari de componenta in ultima perioada. Astfel, line-up-ul trupei in 2024 este urmatorul: Niki Bojakov (chitara si voce), Stone Angel (chitara), Alex Ivanov (bass) si Boris Ivanov (tobe).

Cel mai recent album al trupei, „Madness”, a fost lansat in 2022 de cel mai mare distribuitor de muzica rock si metal din Bulgaria – Wizard LTD. Albumul a fost produs de Constantine Gentschev in MIG7 Studio.

Black Tulip este o trupa la inceput de drum care se inscrie momentan la granitele dintre rock si metal. Trupa face parte dintr-un nou proiect al Cavalleria Events care isi doreste sa ofere o prima experienta educativa trupelor la inceput de drum unde sa invete lucrurile de baza necesare – de la ridere tehnice la EPK-uri, promovare si asa mai departe. Trupa a fost invitata sa cante 3 piese la inceputul serii in Quantic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top