Concerte Rock

Concert Five Finger Death Punch in iulie la Romexpo!

Five Finger Death Punch vor canta in premiera in Romania pe 4 iulie 2024 la Romexpo, in Pavilionul Central, unde vom sarbatori 20 ani de METALHEAD in Romania. Invitati sunt americanii de la Ice Nine Kills. Primele 500 de bilete din fiecare categorie au preturi earlybird si se pun in vanzare pe 15 decembrie la ora 11:00.

Fanii care si-au luat bilete la showul care ar fi trebuit sa aiba loc in 2023 au acces primii la 300 de bilete earlybird din fiecare categorie pe 14 decembrie la ora 11:00. Ii rugam sa verifice doar casuta de e-mail la acea data. De asemenea fanii METALHEAD care fac parte din Canalul oficial de Whatsapp METALHEAD au acces la aceste bilete inaintea tuturor (va rugam accesati canalul de pe telefon). Dupa epuizarea bietelor earlybird atat pe 14 si pe 15 decembrie, fanii vor putea cumpara bilete si la pret intreg. Copiii sub 10 ani au intrarea gratuita insotiti de un adult posesor de bilet. Biletele din 2023 nu sunt valabile pentru showul din 2024.

 

Five Finger Death Punch vin din Nevada, Statele Unite, s-au format in 2005 si au lansat 9 albume de studio, un album live, doua compilatii, un EP si 33 de single-uri. Albumul de debut din 2007 a vandut peste 500.000 de exemplare doar in Statele Unite iar al doilea si al treilea deja au depasit 1 milion si au fost certificate Platinum de catre RIAA. Cu al sau carismatic dar si misterios solist, Ivan Moody, Five Finger Death Punch tine capetele de afis ale majoritatii festivalurilor din jurul lumii iar cel mai recent album, “Afterlife” lansat pe 19 august 2022 a fost promovat la nivel mondial prin turnee alaturi de Megadeth si The Hu.

Numele trupei este inspirat dintr-un film clasic de arte martiale. Trupa combina mai multe stiluri de la heavy metal la groove metal, alternative metal, hard rock sau thrash metal iar piese precum “Wrong Side of Heaven”, “Blue on Black”, “Bad Company”, “Gone Away” sau “A Little Bit Off”, piese cu zeci si sute de milioane de vizualizari pe Youtube, vor ramane peste ani in istoria muzicala a genului metal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top