Concerte Rock

Christmas rocks cu Terrana band si Trooper in Silver Church

Phoenix Entertainment invită toți fanii rock-ului pe 16 decembrie în Silver Church la o petrecere de Crăciun sub egida „Christmas Rocks”, dedicată muzicii lor preferate. Pe scenă vor urca cunoscutul tobosar Mike Terrana alături de trupa sa nou înființată pentru o porție consistentă de piese în stilul clasic rock’n’roll, precum și îndrăgita formație Trooper. Evenimentul se anunță a fi cea mai tare petrecere de sfârșit de an, iar cei prezenți vor avea parte de numeroase surprize din partea organizatorilor. În spiritul lui Moș Crăciun, toți deținătorii de bilet vor primi un cadou special cu semnături originale. În plus, cei care își doresc să petreacă o noapte rock pe cinste trebuie să se grăbească în achiziționarea biletului deoarece primele 200 de bilete cumpărate vor intra într-o tragere la sorți pentru un meet and greet cu Mike Terrana și Trooper .

Terrana Band

Mike Terrana este un toboșar foarte apreciat și este cunoscut în lumea întreaga datorită colaborării sale cu regina metalului finlandez Tarja Turunen, dar și cu alți artiști precum Steve Lukather, Tony Macalpine,  Yngwie Malmsteen, Axel Rudi Pell, Masterplan, Gamma Ray sau Rage.

Terrana nu este numai un percuționist excelent, ci și un showman excepțional, oferind prestații uimitoare datorită carismei și talentului său. Influența principală în stilul abordat de Terrana band aparține muzicii anilor de glorie ’60 – ’70, o perioadă care l-a inspirat pe Mike în traseul muzical pe care avea să îl urmeze. Așadar, pe langa piesele sale proprii, Terrana band va oferi și un tur istoric al pietrelor de hotar din muzica rock, interpretând din repertoriul unor trupe precum Led Zeppelin sau Black Sabbath. Formația îi include și pe Fabri Kiarelli, un chitarist și vocalist versatil, precum și pe Alberto Bollati, un bassist talentat ce se poate lăuda și cu o voce foarte bună.

          Trooper

Trooper este una dintre cele mai aclamate formații de rock din Romania.  Trupa numără deja 18 ani de activitate, având 7 albume de studio la activ, sute de concerte susținute, unele dintre ele desfășurându-se în deschiderea unor artiști de calibru precum Prodigy, Sepultura, The Cult, Rasmus, Iron Maiden, Nazareth sau Manowar. Trupa a ajuns să domine topurile de specialitate : Aurelian Dincă – Locul I la categoria „Chitaristul anului”, „Trooper I” – cel mai bun disc al anului, Ionuț Rădulescu – „Basistul anului”, Trooper – „Grupul anului” și Alin Dincă – Locul II la categoria „Cel mai bun solist vocal”, sub Cristi Minculescu (conform Heavy Metal Magazine și Bestial Metal). Concertele Trooper debordează de pură energie rock, fiind o experiență muzicală de neuitat.

Așadar, fanii muzicii rock nu trebuie să lipsească de la cea mai reușită petrecere de Crăciun dedicată lor, unde vor putea sărbatori ascultând live muzica preferată, cântând și petrecând alături de  Mike Terrana, colegii săi de scenă și Trooper. Cadouri, muzică, voie bună și spirit de sărbătoare rock îi așteaptă pe fani în data de 16 decembrie în Silver Church.

Biletele sunt disponibile in rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești si online pe www.eventim.ro  la prețurile de 50 de lei (până pe 27 noiembrie), 60 de lei (în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie) și 65 de lei în ziua concertului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top