Concerte Rock

Apocalyptica aduc la Bucuresti un spectacol special compus din doua show-uri diferite!

Apocalyptica celebreaza 20 de ani de la lansarea albumului „Plays Metallica by 4 cellos” cu un turneul special ce ajunge in Romania in data de 6 aprilie, pe scena Salii Palatului din Bucuresti. 

Finlandezii vor canta integral materialul care i-a consacrat in cadrului unui show ce va dura 135 de minunte alaturi de multe alte hituri Metallica. Seara si scena le vor apartine in totalitate artistilor de la Apocalyptica, fiind un concert-ceremonie pretios si rar pe care va recomandam sa nu-l ratati.

Structura muzicala a concertului aduce celebra formatie pe scena in cadrul unui show impartit in doua parti cu o pauza de 20 de minute intre ele. In prima parte a concertului formatia va canta fara partea de percutie, ca mai apoi, in partea a doua, sa invoce in fata publicului, in plina forta artistica, mult asteptatele tobe! Astfel, Apocalyptica intampina publicul romanesc cu doua experiente muzicale diferite!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si in retelele Eventim si bilete.ro la urmatoarele preturi:

– Categoria A: 230 lei

– Categoria B: 149 lei

– Categoria C: 115 lei

– Categoria D: 99 lei

In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa:

– Categoria A: 250 lei

– Categoria B: 160 lei

– Categoria C: 130 lei

– Categoria D: 110 lei

Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top