Concerte Rock

ABBATH / HARAKIRI FOR THE SKY / 28 IANUARIE – ROCKSTADT

ABBATH, unul din cele mai marcante si influente personaje din scena internationala metal si totodata membru fondator al legendarului grup IMMORTAL, concerteaza pentru prima data in Romania, in data de 28 ianuarie, la Club Rockstadt din Brasov.

Programul concertului de joi:

21:00 – 21:45 Harakiri For The Sky
22:10 – 23:40 Abbath

Accesul general in sala va fi permis incepand cu ora 19:00. Va reamintim ca Rockstadt dispune de garderoba, cat si un spatiu generos impartit pe doua nivele. Sala dispune de hidranti, iesiri de urgenta marcate corespunzator cat si stingatoare de incendiu.

Bilete vor fi disponibile inclusiv la intrare, la pretul de 90 de lei. Bilete in retea nationala, la pretul de 75 de lei, pot fi gasite pana miercuri seara, in reteaua Bilete.ro. Va reamintim ca dupa concert va exista un afterparty pana dimineata.

Alaturi de un line-up impresionant, compus din: King Ov Hell – bas (God Seed/ex-Gorgoroth), Per Valla – chitara (Vredehammer) si Kevin Foley – tobe (Benighted/ex-Disavowed), Abbath continua ce a inceput alaturi de Immortal, in prima faza cu un prim album sub titulatura acestui proiect, material discografic ce va fi disponibil pe piata in luna ianuarie si promovat in cadrul unui turneu masiv ce include si showul din Brasov.

Continuarea calatoriei muzicale sub acest nume pare un pas natural pentru Abbath, figura ce a devenit atat iconica cat si sinonim cu trupa pe care a fondat-o in 1990.

Fiind pentru prima data cand Abbath ajunge in Romania, artistul pregateste un setlist special de minim 90 de minute, compus atat din piese de pe noul album cat si piese din intreg catalogul discografic Immortal.

Invitat special in cadrul acestui eveniment este grupul austriac Harakiri For The Sky.

Biletele pentru concertul Abbath si Harakiri For The Sky sunt acum disponibile in reteaua Bilete.ro. Ele pot fi achizitionate atat online cat si in toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos.

TICKET LINK: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=7917

Accesul minorilor la acest eveniment este interzis!

Abbath – Warriors – https://youtu.be/0R-0ey4kchc
Abbath – Tyrants – https://youtu.be/jtEZEmgsXNU

Harakiri For The Sky – My Bones To The Sea
https://youtu.be/YLYb1VdjtIE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top