Noutati

Changing Skins – Vanishing Point: un nou single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

S-a lansat un nou single de pe albumul “Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity”, pentru melodia „Vanishing Point” interpretata de formatia Changing Skins.

 

 

Changing Skins a declarat: “Am repetat inca de la inceput perete in perete. Am impartit scule, beri, tigari, sentimente, trairi, amintiri. In acest moment doar ele raman, dar relatia noastra cu Goodbye to Gravity ne-a ajutat sa intelegem cu adevarat ce inseamna prietenia intre trupe. Sustinerea a fost mereu neconditionata chiar si in cele mai dificile momente. Pentru Changing Skins inca nu a venit momentul sa realizeze in totalitate toate cele intamplate. Speram ca acel moment sa vina. Sau poate ca nu… Poate ca este mai bine sa ramanem cu gandul ca ne vom revedea la sala de repetitii cu prietenii nostri.”

Changing Skins este o formație românească de rock alternativ, întemeiată în 2009 din inițiativa solistului Horațiu Ghibu și a chitaristului/compozitorului Ștefan Mustață. În vara anului 2011 li se alătură Adrian Cotoară la bas și Raluca Pascaru la tobe. Formația a lansat pe 13 octombrie 2012 primul material discografic, intitulat Changing Skins si in ultimii ani a participat la majoritatea festivalurilor importante din tara, precum B’estFest (2012, 2013), Focus (2014), Untold (2015). In acest moment se pregateste lansarea unui nou album, avand si un nou membru in componenta, Alec Pop (chitara / clape).

 

Componența actuala Changing Skins este:
Horatiu Ghibu – vocals
Stefan Mustata – guitar, backing vocals & programming
Alec Pop – guitar
Adi Cotoara – bass
Raluca Pascaru – drums

In data de 28 octombrie a fost lansat albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity, proiect ce contine melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe romanesti si straine. Proiectul este unul caritabil, profiturile rezultate fiind donate catre membrii si familiile GTG, precum si catre victimele Colectiv. Acesta poate fi gasit in magazinele Carturesti, Humanitas, Muzica, precum si online pe eMag.ro si Getmusic.ro (http://smarturl.it/BackToLife-Tribute).

Albumul poate fi deja ascultat sau descarcat in format digital de la acest link: https://UMR.lnk.to/BackToLifePR

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top