Concerte Rock

SymPhoenix se intoarce la Timisoara!

Phoenix alaturi de Momentum Orchestra si Corul Momentum readuc proiectul SymPhoenix la Timisoara, in 21 decembrie (Sala Constantin Jude, orele 20).

Concertul se va desfasura sub egida Rotary District 2241 Romania – Moldova.
Spectacolul isi propune evidentierea unei legaturi deosebit exprimata muzical intre ethno-rock-ul care a transformat proiectul Phoenix in unicat, intre muzica bruta cu adanci radacini in folclorul arhaic romanesc interpretata prin mijloace moderne, pe de o parte, si caldura muzicii clasice, pe de alta parte.

Alaturi de formatia Phoenix si de orchestra simfonica, sub bagheta dirijorului Vlad Mateescu, vor urca pe scena invitatii Adrian Naidin, Cristina Kiseleff si Tavi Colen.

Corul Momentum şi Momentum Orchestra sunt doua proiecte de anvergura demarate de  Asociaţia Culturală Momentum. Atat orchestra cat si corul se afla sub egida Districtului Rotary 2241 Romania Moldova, manageriate de Vlad Mateescu – presedinte al Asociatiei Culturale Momentum si Martha Maria Mocanu – Presedinte al BES Romania si Past Guvernor Rotary District 2241, ambii membrii ai Clubului Rotary 2000 Ploiesti.

Amanunte pe www.formatiaphoenix.ro  !

Biletele se gasesc pe MyTicket.ro, in reteaua magazinelor Diverta, la Opera Romana din Timisoara si in ziua spectacolului la sala Constantin Jude. Pretul biletelor este de 100 lei (categoria 1), 75 lei (categoria 2) si 50 lei (categoria 3). Biletele din categoria 1 vor fi insotite de un CD cadou din partea formatiei Phoenix !

Multumim DB Schenker, Hotel Reghina, Thalia, Boavista Timisoara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top