Concerte Rock

Tobosarul Jon Dette (Slayer, Testament si Anthrax) va canta cu Iced Earth la Bucuresti!

Vesti foarte importante pentru toti metalistii din Romania si, in special, pentru fanii ICED EARTH. Formatia americana va ajunge la Bucuresti pe data de 28 ianuarie 2013 intr-o formula de zile mari!

Componentei trupei i s-a alaturat nimeni altul decat Jon Dette, unul dintre cei mai importanti tobosari metal contemporani. Jon este cunoscut pentru munca sa alaturi de nume uriase ale scenei internationale.

Vorbim despre grupuri legendare ca Slayer, Testament si Anthrax, la a caror faima a contribuit din plin si genialul muzician.

Dette il inlocuieste pe Raphael Saini, care a fost session-member pe perioada inregistrarilor noului disc, „Plagues Of Babylon” si tobar principal in cadrul turneului de vara al Iced Earth.

Prezenta lui Jon Dette in Romania este in sine un eveniment de exceptie care nu trebuie ratat de niciun metalist care se respecta!

Astfel, formula cu care IE va canta la Bucuresti este urmatoarea:

Jon Schaffer – chitara si backing vocals
Troy Seele – chitara si backing vocals
Stu Block – voce
Luke Appleton – bas, backing vocals
Jon Dette – tobe

„Raphael ne-a ajutat foarte mult in aceasta vara si ii suntem recunoscatori pentru asta. Ii uram mult noroc in toate planurile sale de viitor”, au scris cei de la Iced Earth intr-un comunicat.

„Cand mi s-a ivit sansa sa ma alatur formatiei Iced Earth pentru festivalurile verii si pentru noul album, nu am putut sa refuz. Am fost foarte emotionat chiar daca stiam ca va fi ceva temporar. Sunt onorat ca fac parte din istoria trupei. Calatoria mea va continua si vor urma foarte multe realizari”, a adaugat Raphael.

Iced Earth si-a luat ramas bun de la tobosarul Brent Smedley deoarece acesta dorea sa petreaca mai mult timp cu familia sa.

„Plagues Of Babylon”, piesa ce da titlul noului album poate fi ascultata la http://www.youtube.com/watch?v=7yLBNRyGvG8

Reamintim ca ICED EARTH se intoarce in Romania in 28 ianuarie 2014, pentru un nou show ce va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti. In deschidere vor evolua alte doua formatii: Warbringer (Thrash Metal – SUA) si Elm Street (Heavy Metal – Australia).

Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

S-au pus in vanzare (initial) un numar de 400 bilete, dintre care 50 de bucati la pretul promotional de 65 lei. Acestea au fost epuizate in numai doua saptamani, fapt pentru care organizatorii au decis suplimentarea lor cu inca 50 de bucati.

Nu uitati de promotia „heavy Black Friday” care va avea loc pe 29 noiembrie! Informatii mai jos.

Reamintim ca achizitionand un bilet la pretul promotional de 65 lei poti castiga noul album al formatiei Iced Earth intitulat „Plagues Of Babylon”, material ce va fi lansat pe 7 ianuarie 2014. Amanunte AICI.

Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei – primele 100 de bucati ( concurs pentru 3 CD-uri Iced Earth) Sold Out!
OFERTA: 50 lei – DOAR PE 29 NOIEMBRIE cu ocazia BLACK FRIDAY, intre orele 10 – 21.
75 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
85 lei – biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top