Concerte Rock

S-a prelungit oferta la biletele promotionale la concertul Arch Enemy de la Bucuresti!

Vesti bune pentru fanii ARCH ENEMY care urmeaza sa isi procure bilet la concert.

Deoarece anul acesta Iepurasul de Paste a fost foarte darnic, oferta la biletele la pret promotional a fost PRELUNGITA pana vineri, 25 aprilie 2014, inclusiv.

Astfel, in loc ca biletele sa coste 95 de lei, acestea vor mai putea fi gasite la pretul de 87 de lei pana pe 25.04.2014.

Biletele pot fi procurate, dupa cum urmeaza:

78 de lei – 100 bucati (plata doar prin card sau direct la sediul firmei)

Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) si prin plata cu cardul (Pay Pal) la urmatoarele preturi:

87 de lei pentru biletele achizitionate pana la data de 25 aprilie 2014.

95 de lei in perioada 26 aprilie – 22 mai.

110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.

De asemenea, va invitam sa vizionati spot-ul oficial al concertului ARCH ENEMY care va avea loc pe data de 23 mai 2014, la Turbohalle, in Bucuresti. In deschidere va evolua formatia romaneasca Krepuskul. 

 

Evenimentul prezinta in premiera noul line-up al grupului de metal, care a cooptat-o la voce pe mult iubita Alissa White-Gluz, care i-a luat locul solistei Angela Gossow.
Intr-un mesaj oficial transmis de catre Alissa exclusiv pentru fanii romani, muziciana marturisea ca aiba asteapta sa ajunga in Romania, deoarece a auzit doar laude la adresa metalistilor autohtoni.

Suntem siguri ca acestia vor fi pe masura asteptarilor Alissei. Urmareste mesajul video AICI. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top