Concerte Rock

Concert "Twisted Visions of Reality" – False Reality, Hteththemeth, Nuvijan – Cluj Napoca ANULAT

UPDATE:
„Cu extrema parere de rau, concertul Hteththemeth de la Cluj, precum si cele ale trupelor prietene cu care trebuia sa concertam acolo, nu va mai avea loc.
Din pacate clubul in care trebuia sa cantam a fost inchis. Speram sa reprogramam concertul cat mai repede pentru ca prietenii clujeni sa ne poata vedea live in sfarsit.

Ramane sa ne vedem maine”

–––––––––––––––-
În 26 aprilie, începând cu ora 19:30, Brașovul se mută în Cluj-Napoca, luând cu asalt Bunker Pub (ex. Truda Pub).
Sub titulatura „Twisted Visions of Reality”, trei trupe brașovene vor căuta să cucerească scena rock/metal clujeană:

False Reality, fondată în decembrie 1998, vine pentru prima dată în istoria trupei pe malul Someșului, după o apariție la prima ediție a Rockstadt Extreme Fest. Încadrându-se ca și gen în sfera melodic death metal, False Reality îmbină riff-uri agresive cu pasaje melodioase, trecând printr-o largă paletă emoțională și evocând trăiri ce poartă sufletul către noi dimensiuni ale imaginarului.

Hteththemeth este o altă trupă brașoveană cu vechime, care și-a început călătoria muzicală în anul 1999 și care de asemenea este la prima apariție pe scenele clujene. O prezență inedită, atât muzical/conceptual cât și pe scenă, Hteththemeth redefinește limitele muzicale printr-un melanj de metal, rock, progressive, elemente ambientale, chiar și blues sau părți de bossa-nova, aducând în fața publicului un concept pe care îl definește pe scurt unhuman music.

Nuvijan este un proiect muzical nou ce abordează un stil cu influențe din scena new age, direcția trupei fiind spre metal/alternative. Piesele au caracter energic și sunt dominate de un groove specific al trupei. Prestația live este dinamică și îndeamnă publicul la mișcare. Trupa a lansat recent 2 piese demo și se pregătește de noi compoziții, precum și de un nou demo.

Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, iar prețul unui bilet de intrare va fi de 15 RON.
Bunker Pub – str. Horea, nr. 96-106, Cluj-Napoca.

Detalii pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/666169166753427
Mai multe despre trupe:
 
False Reality
 
Hteththemeth
 
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top