Concerte Rock

Lansarea White Walls la Bucuresti, program, acreditari plus ultimele detalii

Joi, 10 octombrie, White Walls își lansează al doilea album din carieră, Escape Artist, considerat drept cel mai așteptat disc din segmentul metal al anului.

Showul de lansare din Silver Church va avea parte de o producție pe măsură, formația pregătind un setup vizual construit special pentru a reda atmosfera fiecărei piese de pe noul album. În plus, va fi adus un sistem de lumini separat de cel al clubului, calibrat după necesitățile formației.

Recitalul de aproape 90 de minute va debuta cu un show vizual impresionant pe care White Walls il pregatește exclusiv pentru seara lansarii.

Imediat după București, White Walls ajunge la Sibiu (11 octombrie, Bohemian Flow) și Brașov (12 octombrie, Rockstadt).

Programul concertului din București este următorul:

20:00              open doors

20:40 – 21:20 Subliminal Damage

21:35 – 22:20 Breathelast

22:40 – 24:00 White Walls

Prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele se pot găsi doar la intrarea in club, in seara concertului. Tot in seara evenimentului veti găsi și noul album la standul de merchandise oficial, alături de noi modele de tricouri, hanorace și long sleeves.

Paza evenimentului este asigurată de Blackhawk Security.

White Walls – The Masquerade (official video):

Escape Artist incheie o pauză discografica de 3 ani, perioadă în care trupa a susținut numeroase concerte, atât în țară cât și peste hotare, unde a ajuns revelația festivalului olandez ProgPower. Lansarea acestui disc a fost special programată pentru data de 10 octombrie, aceeasi perioadă cand in 2010 a fost lansat și albumul Mad Man Circus.

Cele 13 piese incluse pe disc reprezintă o călătorie, atât conceptual cât și la nivel de compoziție și înregistrări, albumul purtând amprenta a trei studiouri cu renume – Next Dog Studio (București), Luna Recording Studio (Cluj-Napoca), unde Oliver Vegh a fost responsabil pentru înregistrarea vocilor, și NoCity Studio (București).

„Escape Artist simbolizează evadarea din lumea reală într-o lume imaginară, acolo unde totul este posibil. Se poate spune că artistul își creează univers după univers. Însă artistul este în esență om, iar încercarea sa de a crea universul ideal are ca urmare o serie de erori în ‘construcție’. Fiecare piesă reprezintă o stare trăită de acest artist, un om visător, bipolar, personaj ce trece rapid de la agonie la extaz, de la calm la disperare. Albumul în sine este o călătorie către cele mai întunecate gânduri, o luptă cu monștrii din interior, o proiecție a rolului trăit în fiecare piesă.’ declară solistul Eugen Brudaru.

Grafica este din nou semnată de Costin Chioreanu (Twilight13Media), ale cărui talent și imaginație redefinesc conceptul grafic creat acum trei ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top