Concerte Rock

Changing Skins isi serbeaza 2 ani de existenta!

Alternativa merge înainte! În Expirat ţi se pregăteşte a treia ediţie din toamnă, cu statut special, alături de o trupă care intră cu dreptul în al treilea an de existenţă: CHANGING SKINS.

Concerte la cele mai importante evenimente din ţară, un album de succes, hituri, apariţii TV, premii şi difuzare intensă la radio – în asta au constat ultimii 2 ani pentru formaţia bucureşteană. Iar ca orice trupă rock care ţine la renumele său, Changing Skins s-a decis să sărbătorească aşa cum se cuvine împlinirea a 2 ani de existenţă, la Alternativa, miercuri, pe 23 octombrie.

După concert: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, Rap Core, Alternative Metal şi Sludge, acordate la ce se întâmplă pe scena, de la Ştefan.

Despre Changing Skins:

Changing Skins s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai originale trupe de pe scena Rock autohtonă. Îmbinând în mod creativ genuri ca Alternative, Space-Rock, Electro şi Pop, band-ul a ieşit în evidenţă ca un produs reuşit al secolului XXI şi a deschis drumul către modernizarea scenei locale.

Trupeţii sunt autorii unor hituri intoxicante ca  „Ain’t Worth It”, „Baby” şi „Deeper and Deeper”, piese care au primit şi videoclipuri, difuzate şi la MTV printre alte canale. Changing Skins a fost prezentă la numeroase festivaluri (B’Estfest, Radio Music TV, Maximum Rock Festival, Rock Wheel etc.), şi a susţinut turnee naţionale. Formaţia a câştigat trofeul pentru „Best New Comer” la Premiile Maximum Rock.

La concertul aniversar, Changing Skins ne promit că vor cânta atât piesele consacrate, de pe albumul de debut „Changing Skins”, cât şi cântece de pe viitorul material discografic, care urmează să fie lansat în cursul lui 2014.

Discul încă neintitulat este una dintre cele mai aşteptate apariţii ale anului viitor, promiţând să ofere atât admiratorilor cât şi „novicilor” o nouă doză puternică din brandul special de Rock alternativ profesat de Changing Skins.

De urmărit, pe: www.changingskins.ro x www.facebook.com/changingskins x www.soundcloud.com/changingskinsband. De urat „la mulţi ani”, pe viu, miercuri pe 23 octombrie în Expirat.

Ora: 22:00

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Intrare: 15 lei – un shot inclus

www.expirat.org x www.facebook.com/expirat.otherside

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top