Concerte Rock

L.O.S.T. va canta in deschiderea concertului Neutron

L.O.S.T. este prima formatie care va canta in deschiderea concertului NEUTRON de pe 25 ianuarie 2013 din Ageless Club.

Din februarie 2013 L.O.S.T.a revenit la formula de cvintet cu ajutorul chitaristului Victor Manescu (Armies Of Enlil, Avatar). Anul acesta a fost unul prolific pentru LOST care a luat parte la semifinala Wacken Metal Battle.

Concertul Neutron de pe data de 25 ianuarie 2014, marcheaza un an de la revenirea Neutron pe scena metal romaneasca si revenirea lui George Costinescu (Act, MotorAct, Tectonic, Quartz) in formula Neutron.

Membrii formatiei sunt entuziasmati si abia asteapta sa se prezinte fanilor vechi si noi intr-un line-up de zile mari si cu planuri optimiste de viitor.

„Ne bucuram sa incepem anul cu un concert intr-o formula noua. George este un vechi coleg cu care am pornit la drum in 89 in liceu. Ne leaga multe amintiri si acest lucru cred ca este un motor puternic pentru trupa. Venirea lui George in trupa Neutron este un lucru excelent ce trebuia sa se intample mai devreme insa timpul nu este pierdut. Pentru concertul din ianuarie pregatim cateva piese noi dar si piese mai vechi cantate intr-o noua mariera. Cu siguranta fanii vechi si noi se vor bucura de un show de exceptie si de un 2014 plin de Neutron!”, au declarat membrii formatiei.

Neutron si L.o.s.t. va asteapta pe 25 ianuarie 2014 la Ageless Club din Bucuresti pentru o seara memorabila!

Trupele care doresc sa deschida pentru Neutron, cu ocazia acestui show, sunt rugate sa trimita un mail la adresa vlad_vacarescu@yahoo.com si sa ia legatura cu Vlad Vacarescu (voce/chitara – Neutron).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top