Concerte Rock

Korpiklaani si Arkona canta pe 2 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti

Pe 2 noiembrie la Arenele Romane din Bucuresti, finlandezii de la Korpiklaani revin in Romania la Arenele Romane din Bucuresti alaturi de rusii de la Arkona in cadrul unui eveniment oferti de METALHEAD. Vom avea o seara de folk metal si pagan metal cu doua trupe etalon in cadrul unui concert de mai bine de cinci ore.

Invitatii speciali ai serii sunt italienii de la Raul Domanei. Showul va avea loc in cortul incazlit al Arenelor Romane, cu o capacitate de 1800 de persoane iar fumatul este interzis.

Korpiklaani vor prezenta la Bucuresti noul lor album, „Noita” dar playlistul va avea si foarte multe piese care i-au facut celebri. Noita a fost lansat pe 5 mai in SUA prin Nuclear Blast.

„Noita este o persoana cu foarte multe cunostinte in mai multe domenii si cu un mod aparte de a intelege natura, despre care se crede ca are puteri supranaturale. Aceste persoane au fost uneori numite Tietaja, adica vrajitoare. Noita finlandeza avea puterea de a vindeca si erau membri respectati ai societatii.” – declara trupa.

Vom reveni cu cat mai multe detalii in curand.

Biletele pentru showul Korpiklaani , Arkona si Riul Doamnei pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:
Earlybird (100 de bucati din fiecare categorie) – Acces General – 60 de lei / Golden Circle in fata scenei – 90 de lei
Dupa epuizarea ofertei earlybird, biletele Acces General vor costa 70 de lei respectiv 100 de lei Golden Circle in prima perioada de presale si 80 de lei Acces General in a doua perioada de presale.
In ziua concertului biletele vor costa 90 de lei in limita spatiului disponibil
Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 200 de bucati.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru Metalhead Meeting 2016 !

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top