Concerte Rock

AT THE GATES si WHITE WALLS, pe scena festivalului Rockstadt Extreme Fest

O surpriza pentru a treia editie Rockstadt Extreme Fest 2015, cel mai asteptat festival de metal din Romania, ce se va desfasura in perioada 12-15 august  la poalele Cetatii Rasnov, sunt cele doua noi confirmari de pe lista: AT THE GATES (Suedia) in premiera in Romania si WHITE WALLS (Romania).

Celelalte titulaturi anuntate pana in momentul de fata sunt: KATAKLYSM (Canada), CARNIFEX (SUA), ENSLAVED (Norvegia), CATTLE DECAPITATION (SUA), DOWNFALL OF GAIA (Germania), ENSIFERUM, SUICIDAL ANGELS, HARAKIRI FOR THE SKY, TAAKE (Norvegia) si VULTURE INDUSTRIES (Norvegia).

Pe aceasta cale, va reamintim ca incepand cu data de 12 octombrie pana pe data de 15 februarie pretul unui abonament este de 130 lei. 

La fel ca si in acest an, Rockstadt Extreme Fest isi va intampina publicul cu peste 40 de formatii de talie internationala pe parcursul a patru zile de festival, spectatorii avand acces in continuare la o lista completa de activitati menite sa ofere una din cele mai friendly si complete experiente open air din Romania.

Spre vanzare exista doar abonamente ce asigura accesul pe parcursul celor patru zile ale festivalului. Astfel, organizatorii subliniaza faptul ca nu exista nici de aceasta data bilete disponibile pentru o singura zi, decizia avand ca motivatie dorinta de a oferi un line-up cat mai mare, la un pret cat mai accesibil.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015 sunt deja disponibile in reteaua nationala ! 

Pretul abonamentelor este urmatorul:

• 12 octombrie – 15 februarie – 130 lei
• 16 februarie – 12 iulie – 160 lei
• 13 iulie si pe durata festivalului – 200 lei
• Categoria VIP BACKSTAGE – 300 lei – meet and greet cu artistii

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2015  pot fi achizitionate online de pe:

eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti);

myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;

bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Paza festivalului va fi asigurata de Blackhawk Security, partener oficial Rockstadt Extreme Fest. 

AT THE GATES 

1990 – 1996,  2007-2008, 2010- prezent- death metal melodic – Suedia 

O formatie mult asteptata de iubitorii metalului din Romania este At The Gates, trupa etalon care paseste pentru prima oara pe taram romanesc si pentru prima oara la festivalul Rockstadt Exterme Fest 2015! Cu o activitate muzicala destul de fluctuanta, baietii au revenit pe scena muzicala in 2010, iar in luna octombrie, 2014 au lansat un nou material discografic ce a obtinut deja titulatura de ‘Album of the month’ in revistele de profil.

Astfel, dupa o pauza discografica de aproape 20 de ani, At the Gates, pionierii stilului „Gothenburg” death metal, aduc cu ei si un nou produs discografic, albumul  „At War With Reality”, coperta ce a  fost realizata de catre designer-ul roman Costin Chioreanu care a semneaza si grafica posterului invidiual.

At The Gates este un nume legenda al scenei internationale metal, albumele Terminal Spirit Disease si Slaughter Of The Soul sunt catalogate si astazi drept  pietre de temelie in evolutia si consolidarea genului muzical. Desi integrata in sfera death metal, At The Gates este totodata considerata responsabila pentru primele idei ce au dat ulterior nastere curentului metalcore, gratie abordarii melodice si a inovatiei. Trupe ca As I Lay Dying si The Black Dahlia Murder ii citeaza ca influenta de baza in evolutia genului.

Albumele trupei At The Gates sunt:
The Red in the Sky Is Ours (1992)
With Fear I Kiss the Burning Darkness (1993)
Terminal Spirit Disease (1994)
Slaughter of the Soul (1995)
At War With Reality (2014)

 

WHITE WALLS            

2009 – prezent, progressive metal, Romania 

Dupa o pauza notabila in activitatea live, White Walls revine in atentia publicului, primul show confirmat oficial fiind la Rockstadt Extreme Fest 2015. White Walls, trupa romaneasca de progressive metal din Constanta, activeaza din 25 aprilie 2009 si a împartit  scena cu trupe de renume precum Deftones (USA), The Ocean (Germania), East Of The Wall (USA), Blind Guardian (Germania), precum și cu alte formatii importante din Romania:  Trooper, Luna Amara, Kumm, Byron, E.M.I.L., OCS, Implant pentru refuz etc. Membrii sai au fost asociati cu pionierii metalcore/hardcore-ului romanesc, Protest Urban si ulterior cu trupa Murther. Fuziunea membrilor actuali a avut loc odata cu întoarcerea lui Eugen Brudaru în Murther si plecarea lui Florin, vocalul trupei Protest Urban.

Numele trupei a fost ales după melodia omonima ce închide albumul Colors al celor de la Between The Buried And Me.

Un aspect foarte important in cariera baietilor a fost data de 1 octombrie 2011, cand White Walls devine prima trupa romaneasa care a sustinut un concert live la festivalul ProgPower Europe.

Cu numeroase trofee, doua albume de studio, un turneu european si aproape 100 de concerte in tara, White Walls ramane una din cele mai importante nume ale scenei metal autohtone.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top