Concerte Folk

Alina Manole in concert – 13 noiembrie, Hard Rock Cafe

Alina Manole e ca orice adult: nu se schimbă. Muzica pe care o scrie păstrează subiecte Tabu, cântate în limba română. Experiența unui concert Alina Manole bulversează pentru că muzica ei are acea inteligență emoțională a oamenilor care trăiesc din plin și aleg să o facă cu ochii larg deschiși. Și e, mai presus de orice, pentru fiecare dintre spectatori, o experiență extrem de personală. Un soi de terapie muzicală, unde nu drama, ci umorul, ironia si inteligența au prioritate. Cântând despre amanți, relații imposibile, triunghiuri amoroase sau gânduri păcătoase, artista își revendică spațiul neexplorat muzical al relațiilor aflate între Îndrăgostire și Despărțire – Viața reală. Timbrul vocii sale rămâne în memoria și inima spectatorilor, iar joaca de pe scenă, emoțiile, firescul, masca subțire între om și personaj…toate acestea desenează un artist special, de ascultat și de ținut minte.

Pe 13 noiembrie, Alina Manole aduce poveștile spuse în șoaptă, pe la colțuri de lume, pe scena Hard Rock Cafe din București.

Formula de concert da măsura ecuației de stil muzical pe care artista și-l revendică, cu multe argumente, în plaja de stiluri autohtone. Alături de ea vor fi pe scenă Raul Kusak, unul dintre cei mai buni pianiști ai clipei românești de blues si jazz, Dan Nicolau – un tropetist de excepție, Adrian Flautistu – contrabasist minunat și Claudiu Purcărin – toboșar de finețe și vibrație.

Scenariul serii include cadre de Dragoste, de Amanți, de Viață, prezente în fiecare concert în căutarea ecoului din inimile sufletelor care vin să se mărturiseasă, inteligent și cu umor, cu toate păcatele.

Biletele costa 30 sau 40 de lei, in functie de tipul de rezervare. Ele sunt disponibile prin www.iabilet.ro  (nu este necesara printarea biletelor, este suficient sa aveti la voi telefonul mobil sau tableta) sau direct la Hard Rock Cafe.

Evenimentul este organizat de BestMusic.

Fragmente muzicale:

Fericirea de Luni: http://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I

Fix in seara asta: http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs

De 30 de ani: http://www.youtube.com/watch?v=LyaM9MYiK6s

Tu taci: http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc
Albume (disponibile prin www.BestMusic.ro ) :

Luna Pătrată – 2009

Dragoste în 3 – 2011

Fericirea de Luni – 2014
www.alinamanole.ro
http://blog.alinamanole.ro
http://facebook.com/AlinaManoleOficial
https://twitter.com/alinamanole

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top