Concerte Rock

Concert TRUDA in Subsol, vineri 10 octombrie.

TRUDA, cea mai scandaloasa, directa si nervoasa (la propriu) trupa de metal romaneasca vine in Brasov la Subsol Club in data de 10 octombrie unde va sustine concertul care face parte din turneul ¨Pa Dreacu Tour 2014¨

Jinars, masini unelte, arme, foame, purcei, popi, sange si colinde pe linoleu va asteapta cu drag pentru ca te nasti, trudesti si mori in tara pupatorilor de moaste.
–––––––––––––––––––––––––––
Trupa ia fiinta in decembrie 2006 la initiativa lui Fotzey, pe atunci chitarist al formatiei CASH. Alaturi de Don Benassi si Nunu s-au conturat primele piese: „Idiot”, „Te nasti, trudesti si mori”, „Purcica mea” „Vreau doar sa i-o trag” etc.
In aprilie 2007 Dan Sferle (aka Ghiavolu) se alatura trupei in postura de vocalist. Formula fiind completa apar si primele concerte, la: Cluj, Bistrita, Timisoara, Bucuresti etc. Dupa inregistrarea primului EP, care se numeste „Purcica mea”, Ghiavolu se retrage din trupa si este inlocuit de Stancu Sebastian. Cam asa este…

Formatia inregistreaza si primul album full-lenght intitulat „Taraf Nation”. Formula in momentul inregistrarilor era: Fotzey (chitara), Sebi (voce), Piciu (chitara), Don Benassi (bas) si Ricco Kave (tobe). Dupa o serie de 60 de concerte in toata tara, printre care Premiul cel mare la festivalul „Aici Severin” si un concert sustinut in deschidere la Soulfly, Don Benassi se retrage din trupa , acesta fiind inlocuit de Piciu, la bas. In vara anului 2009 Piciu este inlocuit la bas de Canibalu, acesta activand in trupa doar 6 luni, plecand odata cu vocalistul Stancu Sebastian in ianuarie 2010.

Trupa realmente renaste ca integritate, cat si psihic, in momentul in care Fotzey preia postul de vocal iar la bas si chitara vin Johann Hentz si Syca-n Destroy. In aceasta formula trupa lanseaza noul album intitulat Agro-Cultura, cazand ulterior de comun acord cu Syca-n Destroy ca aceasta colaborare sa inceteze, pentru ca Syca sa se poata ocupa de formatia lui de suflet She-Wolf. Locul lui este luat de Sfantu’ Francisc „Mr. Proper” cu care Fotzey si Ricco au mai cantat in formatia „Bonebreakers”.

www.truda.ro
http://www.youtube.com/TrudaOfficialChannel
https://www.facebook.com/truda.cluj?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Truda/225267944167376?fref=ts
–––––––––––––––––––––––––––
21:00 << concert Truda – suport artist 20 lei
00:00 << after party cu Vlad – intrare libera

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top