Concerte Rock

Concert Omul Cu Sobolani + Pinholes in Club Rockstadt

18 OCTOMBRIE – OCS se intoarce la Brasov in Club Rockstadt.

Omul Cu Sobolani, una din cele mai longevive trupe de rock alternativ din Romania, prezinta sambata, 18 octombrie, un nou concert din ‘Marea Cautare’, album editat de catre A & A Records.

Opening act: Pinholes (Iasi)
Bilet: 20 lei
Afterparty cu Buvnitz

In 2012, Omul cu sobolani au pornit intr-o noua cautare muzicala si spirituala, deopotriva. „Marea Cautare” este un album muncit aproape doi ani de zile, un album care nu a venit deloc de la sine, dar nici nu a fost cautat, are 11 piese, si da deja semne ca este cel mai “introspectiv” album OCS de pana acum.

In primavara 2013 a fost lansat primul single de pe acest album pentru piesa „Cauta”, au urmat “Visule”, un featuring cu MC Bean (Subcarpati), “Ridica-te si mergi in maini” sau „”Am ce dau”, piese ce ating subiecte taioase care indeamna la autoanaliza si ajung prin locuri nebatatorite de trupa, atat din punct de vedere muzical, cat si conceptual.

“Marea Cautare” inseamna un album-manifest prin care cei patru membri Omul cu Sobolani reusesc sa-si scoata ascultatorii din zona de confort, dar in acelasi timp sa se surprinda pe ei insisi intr-un moment de cotitura, in care trebuie sa alegi daca te uiti in urma sau privesti spre viitor.

Omul cu Sobolani este trupa de rock alternativ infiintata in Constanta, in 1997. De atunci au trecut 16 ani de cautari, 8 albume lansate, 90 piese si 3 generatii de fani. Componenta actuala ii cuprinde pe Dan Amariei (voce), Nicolae Aramă (chitara), Mihnea Dobrotă (tobe) si Radu Andrei (bas).

Singles Omul cu Sobolani – albumul „Marea Cautare”

OCS & Bean // Visule – http://youtu.be/yN53KCcL8DY
OCS // Cauta – http://youtu.be/4mQFtoVsHTc
OCS //Ridica-te si mergi in maini – http://youtu.be/KD-kPXcgVps
OCS // Am ce dau – http://www.youtube.com/watch?v=QL8yexesl2A
OCS // Pandora – https://www.youtube.com/watch?v=5p9bM0pEeuY

PINHOLES – IASI

Nu e uşor să priveşti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce insoţesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate. Patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/incăpăţânat zgomotul unei zone decolorate, amuţite de absenţa liderilor si a voinţei, gata să testeze limitele inguste ale lungului drum spre vârf.

Purtăm aceeaşi zmei, aceeaşi obsesie că muzica merită efort si respect iar posibilitatea de a purta un dialog cu ajutorul unui instrument musical, fascinează si colorează agresiv orizontul. Putem lăsa ceva ȋn urmă celor ce vor să descopere.

Un proiect cu rădăcinile ȋn rock şi ramuri ce se agaţă de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz
melodramatic si o mentalitate independentă. Inceput in urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu şi Vlad) pentru dialog şi muzică, a luat formă finală odată cu intrarea lui Alex in universal pinholes in luna lui
Mai 2013.

În l0 luni istoria a mers repede, de la lansarea unui demo/pseudo-album de 10 piese ȋn 5 Iunie 2013 pe plaiurile
locale intitulat “Zmei”, la debutul pe scena mare a turneului Zilele Prieteniei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top