Concerte Jazz & Altele

Riders On Jazz – The Doors Live Tribute,

UPDATE:

Datorita unor probleme de sanatate ale unuia dintre membrii trupei, showul tribut The Doors de la Hard Rock Café de duminica se amana pentru o data ulterioara pe care o vom anunta cat de curand. Cumparatorii de bilete sunt rugati sa-si recupereze banii pe din punctele de unde le-au cumparat. Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze.

 

[divider]

Duminica, 26 octombrie de la ora 21:00, BestMusic va invita la Hard Rock Cafe la un tribut jazz de exceptie “Riders On … Jazz – The Doors Live Tribute” cu trupa CANTALOOP alaturi de Adrian Nour (Vocea Romaniei).

Legendara formatie americana The Doors si-a luat numele dupa titlul cartii lui Aldous Huxley, Portile perceptiei (The Doors of Perception), care era o referinta la un citat de William Blake din faimoasa sa opera, Casatoria raiului cu iadul: „Daca portile perceptiei ar fi limpezite, totul i-ar aparea omului asa cum este, infinit.” („If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, infinite.”) Grupul a fost unul dintre cele mai controversate, influente si deosebite formatii rock, in mare parte datorita versurilor salbatice si pline de poezie ale lui Morrison si a felului charismatic, dar imprevizibil, in care se manifesta pe scena. Dupa moartea lui Morrison in 1971, membrii ramasi au continuat ca trio, formatia destramandu-se in 1973.

Desi cariera propriu-zisa a formatiei a durat doar pana in 1973, popularitatea lor a persistat, grupul a vanzand peste 100 de milioane la nivel global. The Doors este una dintre cele mai bine vandute formatii ale tuturor timpurilor, si prima formatie americana care a avut opt albume consecutive certificate cu aur si platina.

Grupul, piesele si celebritatea lui Morrison continua sa fie considerate ca legate in mod inexorabil de contracultura manifestata in anii ’60.

In 1993, formatia The Doors a fost introdusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Duminica, 12 Septemebrie, Hard Rock Cafe Bucuresti va invita sa ascultati atat de cunoscutele lor hituri Riders on the Storm, Break on Through sau People Are Strange, in deja celebra interpretare Jazz a grupului CANTALOOP, in mod sigur una dintre cele mai interesante formatii din noul val al Jazzului romanesc!

Facebook Event: www.facebook.com/events/1693516124207911/

Biletele pentru concertul Riders on …Jazz din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in reteaua IaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour) dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:

– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– SENIA in Magazinul Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100
– Hard Rock Cafe

Extra:
– Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore.
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM si oferit de vinurile PURCARI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top