Concerte Rock

Dracula Film Fest (2-3 octombrie) in Rockstadt

Concert Luna Amară și Aria Urbană
Joi, 2 octombrie, ora 20.00, Club Rockstadt
Preț bilet: 20 lei (bilete disponibile in ziua evenimentului la club)

Concert Deliver The God (ultimul show din cariera) , Indian Fall, Code Red
Vineri, 3 octombrie, ora 20.00, Club Rockstadt
Preț bilet: 20 lei (bilete disponibile in ziua evenimentului la club)

Luna Amara – Cluj Napoca – alternative rock

Una din cele mai iubite formatii rock in randul publicului brasovean, Luna Amara se intoarce in clubul ce ii este atat de drag, Rockstadt. Inceputa in 2000, transformata apoi in mesaj de protest pentru tanara generatie si evoluata conceptual in ce inseamna astazi albumul ‘Pietre in Alb’, Luna Amara a marcat o revolutie in alternativul romanesc, un palmares bogat compus din peste 800 de concerte, participarea la cel mai mari festivaluri din Romania, patru albume full-length si o maturitate muzicala de invidiat.

Aria Urbana – Brasov – indie/dub/underground

Imbinand elemente de underground rock, indie, electrofolk sau dub, Aria Urbana este cu siguranta unul din cele mai interesante proiecte live din Romania, atat ca mesaj cat si compozitie. Noncomformisti ai conceptului, Aria Urbana se declara ‘exploratori ai dimensiunii secrete, armonizatori ai spiritului creativ cu ratiunea introspectiva’, o analiza muzicala si lirica a realitatii.

Deliver The God – Brasov – metalcore/death (Ultimul show din cariera)

O activitate de 6 ani, turnee in Romania, concerte alaturi de Parkway Drive sau Suicide Silence. Astfel poate fi descrisa pe scurt activitatea unei formatii brasovene care s-a impus cu succes printre trupele marcante ale scenei contemporane autohtone. Concertul de la Dracula Fest va marca un moment decisiv in istoria trupei, aceasta fiind ultima ocazie de a vedea trupa live. Imediat dupa show, Deliver The God se vor destrama, o parte din membrii trupei continuand insa sub titulatura unor alte proiecte.

Indian Fall – Brasov – black/death metal

Lansata in 1996, Indian Fall a fost trupa care a impus un nou standard in materie de compozitie si sunet, odata cu lansarea albumului Pathfinder, considerat si in acest moment unul din cele mai bune materiale discografice din istoria muzicii metal romanesti. Urmat de alte doua discuri, Indian Fall pregateste in acest moment un nou material discografic, caracterizat prin aceeasi muzica black metal, pasaje death metal si momente progresive, cu multa tehnicitate si melodie.

Code Red – Brasov – death metal

Reprezentanti de seama ai scenei death metal din Romania, Code Red impresioneaza prin complexitatea muzicala, diversitate si originalitate. Albumulul de debut, Dominions Of Our Deceitful Beliefs, poate fi ascultat integral aici(https://soundcloud.com/coderedro/code-red-dominions-of-our). Discul a fost masterizat de Brian Elliott, in celebrul Mana Recording Studios, in Florida, USA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top