Concerte Rock

The Thirteenth Sun si Bloodway in CLUB ROCKSTADT

Rockstadt vă invită să fiți parte a unei seri speciale, intitulată „A Cellebration Of Pathways And Horizons”, ce va marca primul concert Bloodway la Brasov , alaturi de The Thirteenth Sun . Inaintea concertului, cei prezenti vor putea viziona o selectie de filme de animatie realizate de Costin Chioreanu.

Evenimentul are loc vineri, 26 septembrie începând cu orele 21.00. Biletele vor fi disponibile la intrare, la pretul de 15 lei.

Bloodway s-a infiinat in urma cu un an, chiar daca vestile despre aceasta trupa au inceput sa apara ceva mai recent. Cei trei membri, Costin Chioreanu (chitara, voce), Alex Ghia (tobe) si Mihai Andrei (bas) au preferat sa faca cunoscuta existenta trupei si muzica lor abia in preajma lansarii primului material si anume, EP-ul Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon, inregistrat la Next Dog Studio, alaturi de Marius Costache si aparut in februarie 2014 la casa de discuri italiana, I Voidhanger Records sub forma de cd jewelcase. (discul poate fi ascultat integral aici: http://bloodway.bandcamp.com/ ) Lansarea a fost acompaniata de primul concert al trupei, ce a avut loc in aceeasi zi, in clubul Question Mark din Bucuresti.

Elemente black, doom, avant-garde, death metal, progressive si psihedelic se imbina armonios intr-o poveste intunecata, a carei personaj principal este o entitate ce calatoreste prin lumi stranii, in dorinta sa de a intelege Universul.

Grafica discului de debut, semnata de Costin Chioreanu (voce, chitara) a fost prezentata deja in 4 expozitii oficiale ale artistului (Olanda – Tilburg/Roadburn Festival, Italia – Milano/Santeria, Cluj – Tiff Festival, Franta – Clisson/Hellfest).

The Thirteenth Sun este un proiect format recent, al carui scop este acela de a crea muzica prin intermediul imbinarii diferitelor zone muzicale din care provin membrii trupei, intr-un concept atmospheric rock and metal cu o tematica cosmica. Primul material discografic, intitulat Genesis, a aparut in iarna anului 2012, fiind produs de Edmond Karban (Dordeduh). Materialul incearca sa prezinte o imagine de ansamblu asupra universului, pornind de la momentul intial al crearii acestuia si asupra dimensiunii sale in raport cu cele ale traiului cotidian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top