Concerte Rock

Concert Orphaned Land, Klone, Bilocate, The Mars Chronicles – Club Rockstadt Brasov

Orphaned Land, cel mai apreciat grup israelian de muzica metal, ajunge pentru prima data la Brasov in cadrul unui eveniment ce va avea loc in data de 16 octombrie la Club Rockstadt.

Exponent al scenei prog metal, Orphaned Land a ajuns atat un fenomen muzical cat si unul cultural. Trupa este detinatoare a trofeului ‘Friendship And Peace Award’, obtinut pentru contributiile aduse in relatiile de pace din Lumea Araba. Mai mult, membrii trupei au obtinut cetatenie turca, in ciua faptului ca intre Turcia si Israel nu exista relatii diplomatice.

Formatia ajunge in Romania pentru a-si promova cel mai nou album intitulat All Is One, lansat in data de 24 iunie.

Acesta este al cincilea album de studio al trupei, din 1994 de la primul album inregistrat: „Sahara”, urmat de „El Norra Alila” (1996), „Mabool” (2004), „The Neverending Way of ORWarriOR” (2010). Versurile pieselor compuse sunt atat in engleza, cat si araba sau ebraica, militandu-se pentru solidaritatea religioasa la nivel global.

Orphaned Land este deja un nume cu notorietate in Romania, formatia avand la activ numeroase concerte de club cat si aparitii la Sonisphere sau ARTmania. La nivel international, Orphaned Land este recunoscuta drept o dovada reala a faptului ca muzica ramane mai puternica decat orice bariera culturala sau religioasa.

Orphaned Land va ajunge la Brasov alaturi de invitati speciali: Klone (Franta), Bilocate (Israel) si The Mars Chronicles (Franta).

Pretul unui bilet la acest concert este de 35 de lei. Acestea se vor gasi la vanzare doar in seara evenimentului, la intrarea in club.

Links:
Orphaned Land: http://youtu.be/Bds3FALcR7M
Klone: http://youtu.be/Os2-T1eChJc
Bilocate: http://youtu.be/eFZDzGpiPyo
The Mars Chronicles: http://youtu.be/Al0hO9Q0v_k

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top