Concerte Rock

S-au pus in vanzare biletele pentru concertele Orphaned Land din Cluj si Bucuresti

ORPHANED LAND va porni intr-un turneu european ce va ajunge si in Romania, in data de 15 octombrie la The Silver Church Club din Bucuresti si 17 octombrie la Flying Circus Pub din Cluj-Napoca.

Orphaned Land va prezenta in Romania noul material discografic intitulat „All Is One„, ce a fost lansat pe data de 21 iunie 2013

Alaturi de Orphaned Land vor urca pe scena si formatiile Bilocate (Israel), Klone (Franta) si The Mars Chronicle (Franta).

Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

Pentru Bucuresti biletele sunt limitate la 450 bucati si se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

55 lei – primele 100 de bucati
68 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 14 octombrie 2013
75 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

Pentru Cluj-Napoca biletele sunt limitate la 200 de bucati. Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

35 lei – primele 100 de bucati
45 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 16 octombrie 2013
50 lei – biletele achizitionate in ziua concertului

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

*****

Muzica are putere vindecatoare si reuseste sa uneasca pana si cele mai dezbinate suflete. O dovedeste formatia israeliana de metal progresiv ORPHANED LAND.

Grupul a fost intemeiat in 1991 de catre Kobi Farhi (voce), Uri Zelcha (bas), Matti Svatizky (clape, chitara) si Yossi Sassi (chitara). Artistii combina mai multe genuri de muzica si sunt caracterizati de mesajul pasnic, de toleranta etnica si religioasa pe care il promoveaza.

In 2012 s-a lansat o petitie online prin care fanii, dar si industria muzicala, cerea ca formatia sa primeasca Premiul Nobel pentru pace datorita devotamentului cu care promoveaza cauza convietuirii pasnice intre popoare, si pe cea a multiculturalismului.

Formatia are curajul deosebit de a uni sub aceeasi „umbrela” sonora influente din cultura muzicala iudaica cu cele arabe. Rezultatul este un metal dur, melodios si original, cu foarte multe elemente folk si orientale.

De-a lungul timpul, trupa a suferit modificari de componenta dar si-a gasit echilibrul perfect dupa ce i s-au alaturat Matan Shmuely la tobe si Chen Balbus, la clape si chitara.

Toti muzicienii din trupa sunt multi-instrumentisti si stiu sa cante la piese traditionale inedite, de la xilofon la chumbush si bouzouki.

Orphaned Land este considerata o formatie unica in metalul contemporan si a primit recenzii pozitive la toate cele 5 albume de studio lansate pana acum.

Cel mai recent se intituleaza, foarte reprezentativ, „All Is One” si a fost descris de solistul Kobi Farhi drept „cel mai bun album de pana acum al trupei”.

„Am dus toate aspectele la un nou nivel – felul incare compunem, aranjam, cantam si producem. L-am inregistrat in trei tari diferite (Turcia, Suedia, Israel) si a iesit atat de puternic incat nu ne putem opri din a-l asculta”, a declarat muzicianul.

Romanii vor avea ocazia sa se convinga de forta noilor piese cu ocazia celor doua concerte din Romania!

Componenta:
Kobi Farhi – voce
Uri Zelcha – bas
Yossi Sassi  chiara
Matan Shmuely – tobe, percutie
Chen Balbus – chitara, clape

Discografie:
Sahara (1994)
El Norra Alila (1996)
Mabool (2004)
The Never Ending Way of ORWarriOR (2010)
All Is One (2013)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top