Concerte Rock

PISTOL CU CAPSE | POIANA URBANA

Piaţa Universităţii din Bucureşti! A doua ediţie a festului Poiana Urbana – joi, 12 septembrie
Mai multe detalii despre programul Poiana Urbană: http://poianaurbana.ro/program/

facebook: https://www.facebook.com/pistolcucapse
website: http://pistolcucapse.ro/
youtube: http://www.youtube.com/user/TVPistolcucapse

Pistol cu capse este o formație românească de punk rock înființată în 2003 în București si deși in acel moment, fără contract cu o casă de discuri și neimpresariată de nimeni, formația se bucura de o notorietate pe scena underground românească. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formației, autointitulat “Pistol Cu Capse”, disc ce conține 15 piese.

În 2012, PCC a lansat cel de-al doilea album: Unplugged. Discul conține atât piese existente pe albumul “Pistol Cu Capse” dar și piese noi. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul nou față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care a creat partea de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese. În reprezentările live, clapele sunt stăpânite de Mădălina Ene.

De la înființare, formația a susținut peste 200 de concerte atât în țară cât și în străinătate (Austria, Sampling Bucharest 2007), prezentă și la festivaluri: Bergenbier, Peninsula, B’Estfest, având ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore ale genului precum: NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe și alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top