Concerte Folk

Concert Marius Matache & FBI

Pe 22 ianuarie, Clubul Puzzle găzduiește un concert de folk tânăr, dinamic, cu energie multiplă și atmosferă caldă – Marius Matache & Folk Band Imperfect (FBI).

După un 2013 marcat de lansarea primului său albumul, HOINAR prin Piața Matache, promovat în 23 de orașe din România, dar și numeroase alte spectacole, Marius Matache demarează anul artistic 2014 printr-un concert de descrețit fruntea și inima!

Albumul HOINAR prin Piața Matache și anul bun pe care l-am avut din punct de vedere muzical mi-au dat aripi să continui. Am foarte multe idei, 2014 va fi, probabil, unul al experimentelor. Cel mai probabil voi începe lucrul la următorul album, ce va fi realizat în colaborare cu Sorin Poclitaru, cu care de altfel am și susținut câteva spectacole în toamna lui 2013. Pe de altă parte, voi încerca să aduc și alte locuri din România pe harta orașelor HOINARe, mai sunt suficiente orașe în care nu am ajuns.

Ca de obicei, alături de el pe scenă va urca Folk Band Imperfect, într-o componență ușor modificată însă. Astfel, alături de Radu Tudoroiu (percuție), pentru prima oară în FBI apare Cristi Mihai (nai, bass).

Preț de câteva coveruri acustice, alături de Marius Matache&Folk Band Imperfect va evolua Daniela Ștefan, una din vocile constante ale proiectului Acoustic Bloggers. Mini-recitalul va include piese ca I follow rivers, Crazy, One of us sau Where do I begin.

Marius Matache e ușor de găsit, fiind foarte activ în social media, principalele surse de informații fiind:

 Câteva fragmente muzicale, de încălzire:

La piață – http://www.youtube.com/watch?v=BQRE807Wcc4

Beijing – http://www.youtube.com/watch?v=NFkS7PneXdg

 Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Acces pe baza de bilet: 20 de lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top