Concerte Rock

Z.O.B. și I`m the Trip în deschidere la Billy Idol

Veteranii de la Z.O.B. și I`m the Trip deschid concertul lui Billy Idol din Capitală. Porțile Arenelor Romane se deschid de la ora 19.00, iar prima trupă, I’m the trip, urcă pe scenă la ora 19.30. Un concert organizat de Events și recomandat de Rock FM și Prima TV. Termenii și condițiile de acreditare sunt disponibile aici.

I`m the Trip s-a format în mai 2012 din dorința de a completa scena muzicala sibiană cu elemente de rock modern, rezultând un gen muzical alternativ ale cărui influențe principale vin din desert rock, punk și grunge. Formația a debutat în decembrie 2012, bucurându-se de succes de la prima apariție, până în prezent cântând alături de trupe precum Partizan, Infected Rain, Grimus sau Touluse Lautrec. I`m the Trip este câștigătoarea competiției Maximum Rock Suport Pentru Underground 2014. Repertoriul formatiei cuprinde în special piese proprii, dar și remake-uri ale unor piese marca Billy Idol, Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal sau White Stripes. Spectacolul I’m the Trip inseamna multă energie, prospețime si un sound aparte. I’m the Trip sunt: Bass – Adi Seven / Chitară; Voce – Gabi / Percuție – José Tamborilero / Chitară – Gabriel Sarkadi.

Z.O.B. aniversează anul acesta  21 de ani de carieră. 2014 a adus schimbări în componența formației. Forest, fostul tobar, a plecat la Londra, fiind înlocuit de Doru Cinca, fost tobar la Trupa Veche, iar Lonți a hotărât și el să se retraga. Astfel, Zob are acum în componență 3 persoane: Vlase, Moșu si Doru. Membrii trupei ZOB au cântat și în deschiderea primului concert al lui Billy Idol în Romania, în 2006, o colaborare care s-a dovedit de success.

La concertul de duminică, de la Arenele Romane, fanii starului britanic mai pot achiziționa doar bilete în ring (Regular) la prețul de 160.5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Parteneri: TVH, TV City, Romania TV, Viva, Cațavencii, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, Maximumrock.ro, Jurnalrock.ro, Romanian Rock Radio,  Comunicatedepresa.ro, Media Image, MediaIQ, ROI Media, Unirea Shopping Center, The Light Cinema.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top