Concerte Rock

Za' Duff – Descântec – concert acustic

Trupa Za’ Duff se reuneşte în 2014 pentru un concert special: „Descânt – ACUSTIC”.

Sunet clar, fără compromisuri, vocal fără cusur, chitarist cu energie, basist inteligent și tobe/percuții pe mâini sigure de femeie. Piese care iți rămân în minte și a doua zi. Andrei Văcaru, Mysha Ungureanu, Teddy Olaru și Elena Icleanu. Aceasta este trupa Za’Duff.

Seara de “Descântec” aduce din nou pe scenă piesele unui album care sună foarte bine rock dar, special pentru seara de 16 ianuarie, vor fi prezentate în variantă acustică. Rezultatul (testat în repetiții) înseamnă mai multă vibrație și căldură pentru muzica lucrurilor importante despre care scriu și cântă cei de la Za’ Duff: bucurie, dragoste, nebunie, destin.

Cine i-a auzit vreodată și i-a văzut, va veni să îi revadă. Cine nu îi știe să se lase convinși să o facă. Nu e trupă de cover-uri, e o trupă care a avut ecou în muzică, prin cuvinte proprii și atitudine.

„Fumul intră-n nări, miros de țigări cu-aromă ilegală / Ochi dilatați, străinii se simt frați, iar ea dansează goală / Eu mi-am ucis iubita cu ochii triști și sânii tari / Credea că dragostea e gratis, acum se vinde pe-o sută de dolari.” (piesa “Nu te vreau”– muzica si versuri Za’Duff)

Evenimentul va avea loc joi, 16 ianuarie, de la ora 21:30 în club Puzzle din Bucureşti.

Fragment muzical – Nu te vreau: http://www.youtube.com/watch?v=gDkIvGaqnNE

Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari/
Acces: 20 lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top