Concerte Folk

Concert aniversar Marius Matache – 10 ani impreuna cu voi

Artist, blogger, doctor in chimie si promotor de evenimente muzicale prin intermediul portalului foreverfolk.com, Marius Matache va aniversa la mijlocul lunii aprilie cei 10 ani de cand a inceput sa cante in public printr-un concert in clubul Puzzle din Bucuresti. Acest concert va fi ultimul in Capitala pana in toamna acestui an, iar pe scena, alaturi de Marius Matache, vor fi prezenti Radu Tudoroiu (percutii) si Cristi Mihai (nai).

Asadar, in seara de 15 aprilie, de pe la orele 20:30, scena se va umple de muzica si, precum ii sta bine unui eveniment aniversar, muzica va fi insotita de proiectii video si de surprize pentru spectatori!

O scurta trecere in revista a celor 10 ani muzicali ai artistului arata asa: muzica drept hobby vreme de ani buni, apoi, pe 8 aprilie 2004, o invitatie de a sustine un concert individual, “ca la carte”, intr-un club din Bucuresti, dupa care o succesiune de intamplari, oameni si drumuri muzicale care au culminat in 2013 cu lansarea unui album – ”Hoinar prin Piata Matache” – si desfasurarea unui turneu national in mai bine de 20 de orase.

Iata videoclipul lansat anul acesta – Cat de mult – http://www.youtube.com/watch?v=fAn9zkAekyY

Marius Matache a cantat alaturi de Madalin Giambasu, Radu Tudoroiu, Dan Sandulescu, Daniel Radu, Alex Nichita sau Cristi Mihai. De asemenea, a colaborat cu mulți muzicieni – Daniel Iancu, Ovidiu Mihăilescu, Teddy Tudoroiu, Puiu Cretu, Tapinarii, Eugen Avram, Dan Caramihai, Petre Ciobanu, Vlad Dulea sau textieri – Sorin Poclitaru, Loredana Tudor-Tomescu, Laurentiu Ghită, Lucian Avramescu, Liviu-Florian Jianu.

Intre timp, sau intre concerte, Marius Matache munceste in laborator sau este membru in jurii de festival.

Marius Matache e ușor de găsit, fiind foarte activ în social media, principalele surse de informații fiind:
blogul personal – www.mariusmatache.ro;
facebook: www.facebook.com/MariusMatacheOficial

Puzzle Cafe Bistro & Live Events
Piata Victoriei – Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti
liveinpuzzle.ro
facebook.com/liveinpuzzle
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31
Acces: 20 de lei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top