Concerte Folk

Concert folk Ovidiu Mihăilescu – Imperium Social Club Cluj

Ovidiu Mihăilescu este român, folkist, spune adevărul chiar dacă acesta se înfige adânc în carne, se dăruieşte pe sine şi muzica sa tuturor, fără să se gândească la avantaje sau alte foloase material şi mai ales îşi iubeşte ţara aşa cum doar poeţii o pot face, cu asupra de măsură. Chitara primită la 17 ani a fost cel dintâi pas spre valoare, iar participările la festivaluri şi concursuri de gen şi faptul că tinerii sunt atraşi ce folk în număr din ce în ce mai mare îi păstrează vie în suflet această bucurie. Ovidiu Mihăilescu are sute de piese compuse integral, însă numai o mică parte au apărut pe piaţă, pe cele trei albume foarte lungi (14-18 piese) pe care le-a lansat de-a lungul anilor.
Ovidiu Mihăilescu este fokistul care muşcă din social mai bine ca oricare altul. Piesele lui „Tamara”, „Tânăr şi liber” , Cowboiul Nelu”, ” La mare”, etc. sunt doar câteva dintre piesele geniale şi pline de umor ale lui Ovidiu.
Vă aşteptăm aşadar marţi 22.05.2012 la un super concert. Alături de Ovidiu vor fi şi cei de la Profolk (Florin Thomits şi Ovidiu Mărginean) şi Raluca Cismaru.

Artist fee 15 lei.

Rezervări la Imperium Social Club sau la telefoanele 0732 117132 sau 0732 117133

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top