Concerte Rock

Concert CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPERGRUP

Sezonul de toamna al concertelor de club in Bucuresti se deschide cu entuziasm si in acest an de catre CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPERGRUP, in primitoarea locatie Route 66 de pe Calea Victoriei nr. 48-50.

Concertul va avea loc sambata seara, pe 20 septembrie 2014, incepand de la ora 21:00.

CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU SUPERGRUP asteapta cu nerabdare intalnirea cu suporterii bucuresteni, care vor putea asculta cu aceasta ocazie, in premiera, cele mai noi piese: Vom Veni (Ne-am intors) si Nopti De Vis, dar si hit-urile, iubite si cerute deopotriva, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei: Trenul fara nas, Cei ce vor fi, Pe ape, Noaptea, Strada ta s.a. Nu va lipsi un set consistent de cover-uri cantate ca omagiu adus unor trupe care au facut istoria rock-ului mondial: Rolling Stones, Led Zeppelin, Whitesnake, Bad Company sau AC/DC.

Biletele sunt in numar limitat, motiv pentru care va recomandam sa le procurati din timp de la club Route 66. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0735.350.350, iar daca veti ajunge in ultima clipa, veti mai putea gasi bilete si la intrare in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile. Pretul biletului este de 40 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top