Concerte Rock

Concert ARKONA (RUS) invitati FALSE REALITY- 5 iunie, Club Rockstadt

Arkona ajung pentru prima data la Brasov, in cadrul unui show special ce are loc in data de 5 iunie, in Club Rockstadt.

Cunoscuta drept una din cele mai de succes trupe rusesti in sfera rock/metal internationala, inceputurile Arkona dateaza inca din 2002, atunci cand muzicienii implicati activau sub numele de Hyperborea. Resuscitata sub acest nou nume, trupa a inceput inregistrarile pentru o serie de piese pagan/folk ce au fost ulterior incluse si pe albumul live Zhizn’ vo slavu, lansat in 2006.

Activitatea live a inceput insa in 2003, an in care au inceput si inregistrarile pentru un nou album, sistate apoi de schimbari de componenta ce au amanat lansarea discului pana in 2004. Asteptarea a meritat, VozVozrozhdenie a devenit unul din cele mai bune albume pagan metal lansate pana in acest moment.

YT: youtu.be/BaP1wDvkA6E
youtu.be/A7fuuDc2hH0

FB: www.facebook.com/arkonarussia

Au urmat apoi lansarea a 6 materiale discografice, un EP, 3 albume live si un material demo, toate aceste materiale fiind promovate pe teritoriu international, Arkona dobandind o notorietate de invidiat, in ciuda faptului ca toate versurile sunt interpretate in limba rusa. Intersant este faptul ca solista Maria Arkhipova este profesoara de istorie, puternic implicata in acest proces liric inedit.

Arkona ajung in Romania pentru a-si promova cel mai nou album, Yav, lansat la finele lunii aprilie.

Biletele pentru concertul Arkona din Club Rockstadt au pretul de 45 de lei si pot fi achizitionate exclusiv de la intarea in club, in seara concertului. Invitatii speciali ai serii sunt False Reality.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top