Concerte Rock

COMEBACK KID canta in premiera la Bucuresti pe 8 iulie

Comeback Kid, nume etalon al scenei hardcore/punk internationale, ajunge pentru prima data in Romania in pe data de 8 iulie, in clubul Fabrica din Bucuresti in cadrul unui eveniment oferit de Mighty Owl Productions si METALHEAD Romania sub egida Urban Metal !

Bilete pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ dar si pe www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro

De la lansarea albumului de debut in 2003, Comeback Kid a devenit o forta de necontestat in scena hardcore. Aflat la al cincilea material discografic din cariera, Comeback Kid reprezinta intensitatea hardcore si influenta scenei skate punk a anilor 90, inseamna heavy dar melodic, inseamna pasiune si dedicare. Comeback Kid a concertat in toata lumea, din America de Nord si pana in Europa, Asia, Australia si America de Sud, iar showurile grupului sunt o dovada clara al spiritului hardcore, fara compromis, prezentat si respectat asa cum a fost el conceput.

Canadienii ajung pentru prima data in Romania cu ocazia promovarii noului album, Die Knowing, lansat la inceputul acestui an, disc despre care Punknews scrie: ‘Die Knowing is arguably Comeback Kid’s heaviest album yet….more breakdowns, more speed, and more hooks than any album. Writing an album that has so much to offer to their live set may have seemed like an uphill battle, but Comeback Kid has successfully accomplished just that.’


 

FB: www.facebook.com/Comeback.Kid

Invitati speciali in cadrul acestui eveiment sunt:

Rock N Ghena – hardcore metal – Mangalia

Rock N Ghena este o expresie a muzicii hardcore, o calatorie inceputa in 2000 in Mangalia. Cum trupa declara, ‘un trup de prieteni ce considera ca muzica hardcore nu este pentru bani, faima sau industrie. Sunte nascuti hardcore, traim hardcore si murim hardcore.’

‘Pe scena suntem la fel ca in viata reala. Nu este nimic fals.’

Trupa isi promoveaza actualmente noul produs discografic, The Outcome Of Our Rage, disc primit excelent in prima parte a turneului national.


FB: www.facebook.com/RocknGhena

The Boy Who Cried Wolf – post-hardcore – Bucuresti

The Boy Who Cried Wolf – Prima incercare serioasa catre un post-hardcore american spre zona Every Time I Die sau Converge, The Boy Who Cried Wolf este rezultat al colaborarii intre membri Chester, Breathelast si White Walls. Trupa are deja la activ un EP – foarte bine primit de presa de specialitate – cat si o serie de materiale video pe masura.

FB: www.facebook.com/TheBoyWhoCriedWolf

Biletele la acest concert pot fi achizitionate prin www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ la urmatoarele preturi:

– 40 lei pana pe 1 mai
– 50 lei pana pe 24 iunie
– 60 de lei pana pe 8 iulie inclusiv la intrare

Biletele fi procurate si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in online de pe www.myticket.ro, www.eventim.ro si www.bilete.ro

Concertul face parte din seria Urban Metal – gazduita periodic de cluburile B52 si Fabrica – si este organizat de METALHEAD si Mighty Owl Productions.

Despre proiectul Urban Metal: Strada 11 iunie, de peste 5 ani in slujba muzicii bune, in slujba sonoritatilor grele. Aceeasi echipa care te-a intampinat la cele mai tari concerte de metal din Bucuresti iti face acum o invitatie pe masura.

Urban Metal inseamna ca vei avea un nou loc dedicat fenomenului metal. La B52 si Fabrica ai parte de concerte si afterpartyuri pana la orele diminetii. Vei avea de urmarit tinere sperante ale scenei, nume consacrate cat si formatii de talie internationala, toate acestea la o singura adresa: Str. 11 iunie nr. 50.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top