Concerte Rock

GRIMUS, COELY (BE), CTC, DJ UNDOO, THAT COUCH FUNK COLLECTIVE, UFE, ALT OM – saptamana asta in Colectiv

Colectiv are o agenda extrem de incarcata in aceasta perioada: daca vineri seara au urcat pe scena clubului din Bucuresti nume grele din alternativul de la noi (OCS, E.M.I.L., Coma, H8, PCC, Perfect Zero For Infinity) in cadrul primei editiei „What the Rock?!”, sambata a fost rezervata sound-ul britanic, prin prezenta trupei Republica (UK), alaturi de Hot Casandra, Moebius, Velosonics si The Speakers, la Funk Rock Hotel #10. Duminica a avut loc „Radio Rezistenta #1”, cu raku, Veritasaga, Nimeni Altu`, Flou Rege, O.N.&Clue.

Programul clubului este plin de evenimente si in acesata saptamana: joi, 13 martie 2014, Grimus lanseaza cel de-al treilea album de studio – Emergence. Noul material al trupei din Cluj vine dupa Egretta, album lansat la sfarsitul lui 2011. Despre titlul ales, Vali Rauca, compozitorul formatiei, spune: “Emotiile, visele, presimtirile, nu pot fi explicate prin legaturi si afinitati chimice. Cautam un sens in detalii, dar sensul e mai mult decat suma cautarilor noastre, e deasupra valorilor statistice. Muzica e mai mult decat instrumente si voci, decibeli si unde sonore, e continua si eterna ca si timpul, iar primul ei acord a fost The Big Bang. Deci timpul poate fi in acest caz factorul de emergenta. La fel cum timpul este factor de emergenta si pentru o trupa”.

Pentru acest eveniment, biletele sunt disponibile la pretul de 25 de lei in pre-sale si 35 de lei la intrarea in club si pot fi gasite pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro , dar si in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane.

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici.

Vineri, 14 martie 2014, noua revelatie din zona female rap – Coely (Belgia) va sustine un concert pe scena Colectivului. In aceeasi seara, pe scena se vor afla DJ UNDOO, dar si DOC, Deliric 1 si Vlad Dobrescu, adica CTC.

Trupa, infiintata la sfarsitul anului 1999, a pus bazele label-ului de hip-hop Facem Records, care a creat cadrul perfect de evolutie atat pentru formula CTC, cat si pentru albume solo, mixtape-uri si alte colaborari. Prezenti la majoritatea happening-urilor de anvergura din tara, baietii promoveaza in principal stilul care i-a consacrat inca din 2005: ”non-conformist, cu o puternica tenta revolutionara anti-sistem”.

Cunoscuta pentru hit-ul „My Tomorrow”, Coely a cantat  anul trecut la peste 33 de festivaluri, a deschis concertele unor artisti precum Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Nas, Jessie Ware, De La Soul. Anul trecut artista a castigat premiul Breakthrough Artist la Red Bull Elektropedia.

Pentru acest eveniment, pretul unui bilet este de 30 lei. Mai multe detalii puteti gasi aici.

Sambata, 15 martie 2014, va avea loc cea de a 8a editie a deja-cunoscutei petreceri din Colectiv, „Dansul si avansul”. That couch funk collective sunt invitatii acestei editii, UFe si AltOm – bine-cunoscutele gazde. Fara pretentii si fara etichete, departe de rigorile sociale, seratele dansante de la Colectiv aduna suflete petrecarete pe ritmuri flirtoase, iar fiecare noua editie vine cu un alt decor, menit sa te atraga in atmosfera si sa incerci un dans sau…un avans.  Pentru cei care au intrat in jocul nostru, editia #8 are urmatorul hint.

La acest eveniment, intrarea este libera iar accesul in club  se face incepand cu orele 21:00.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate in Clubul Colectiv (Piata Bucur, in incinta fostei  Fabrici Pionierul)  puteti afla accesand www.colectiv.ro sau pagina de facebook a clubului www.facebook.com/colectiv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top