Noutati

ANUL ACESTA, LA B’ESTFEST SUMMER CAMP, LINE-UP-UL ARTISTILOR AUTOHTONI IL FACI CHIAR TU!

„Voteaza-ti artistul” este aplicatia de Facebook prin care, anul acesta, fanii B’ESTFEST Summer Camp pot aduce pe scenele festivalului artistii romani pe care si-i doresc. Aplicatia are la baza o lista de artisti romani dintre care utilizatorii isi pot vota preferatii, lista fiind deschisa si propunerilor publicului. In felul acesta, organizatorii B’ESTFEST Summer Camp isi doresc sa implice cat mai mult fanii festivalului in creionarea programului din acest an, dandu-le acestora posibilitatea de a realiza singuri line-up-ul artistilor romani. Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park – Tunari.

Anul acesta, pe contul oficial de Facebook al festivalului,www.facebook.com/Bestfest.Romania s-a dezvoltat o aplicatie prin intermediul careia utilizatorii pot vota trupele romanesti pe care doresc sa le vada live, in cadrul editiei din acest an de B’ESTFEST Summer Camp. Publicul are de ales dintr-o lista predefinita de trupe, fara insa a vota mai mult de trei nume pe saptamana. Din lista fac parte artisti precum Subcarpati, Bass Turbat, Grimus, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec, alaturi de multi altii, aceasta ramanand insa deschisa. Astfel publicul poate propune la randul sau noi nume care vor intra in lista principala, in urma aprobarii organizatorilor si a disponibilitatii fiecarui artist. Aplicatia are la baza un mecanism de vot usor de accesat si ofera posibilitatea de revotare saptamanala, fiind unul dintre primele demersuri de acest gen, care ofera sansa utilizatorilor de a crea un line-up de festival dupa propriile preferinte.

Trupele romanesti confirmate astfel prin intermediul aplicatiei „Voteaza-ti artistul” se vor alatura artistilor straini anuntati deja, printre care Garbage, Pulp, Royksopp, Caro Emerald, Selah Sue, Milow, Obituary, Meshuggah, Trolley Snatcha sau Modestep. Biletele pentru festival sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top