Noutati

Therion – Ultimele bilete la pretul promotional

THERION revine la Bucuresti pentru un concert ce se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane din Bucuresti, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Dupa epuizarea primelor bilete promotionale si suplimentarea acestora cu inca 50 de bucati, iata ca si acestea sunt pe cale sa se epuizeze. In acest moment mai sunt disponibile doar 25 de bilete la pretul promotional de 78 lei!

Reamintim ca dupa epuizarea acestora organizatorii nu vor mai suplimenta biletele la acest pret promotional, urmand ca biletele sa fie cumparate la pretul de 85 lei, 95 lei si 110 lei, in functie de perioada de achizitionare.

In 2012 THERION sarbatoreste 25 de ani de activitate prin lansarea unui nou material discografic ce va fi lansat in luna septembrie si care va fi promovat printr-un turneu european intitulat ”Flowers Of Evil Tour Europe”. Turneul va strabate tari precum Olanda, Belgia, Franta, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Cehia, Polonia, Ungaria, Grecia, Rusia, Ukraina si, bineinteles, Romania.Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/therion

Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pewww.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

78 lei – primele 100 bilete OFERTA!
85 lei
 – urmatoarele bilete pana la data de 31 august 2012
95 lei – in perioada 1 septembrie – 18 octombrie 2012
110 lei – in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
200 lei VIP – DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP – acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top