Noutati

Ziua Metal la Sziget 2012!

Metaliștii au posibilitatea de a începe Sziget 2012 cu o zi de vis: Dimmu Borgir, Lacuna Coil, Hammerfall, Moonspell, Ignite și Superbutt vor fi prezenți în ziua dedicată metal-ului, pe 7 august la Budapesta, Ungaria.

Ziua zero a festivalului este dedicată metal-ului și concertele vor avea loc pe Hungarian Main Stage, în partea de nord a insulei, cu un line-up internațional și încercând să acopere cât mai multe stiluri hard&heavy. Totul începând cu ora 2 PM până la ora 11PM.

Ziua Metal începe cu eroii rock-metal locali, Superbutt, trupă din Budapesta formată din cinci membri cu 5 albume la activ și turnee în toată Europa. Următorul nume pe scenă este trupa hardcore-punk din California, Ignite, cu piese hard dar totuși melodice cântate cu mare intensitate.

Apoi vine momentul portughezilor Moonspell, cunoscuți în toată lumea, care tocmai și-au lansat cel de-al 9-lea album, intitulat “Alpha Noir / Omega White”, anul acesta în luna aprilie. După ei e rândul trupei lui Oscar Dronjak: legendara Hammerfall. Ultima dată când au cântat la Sziget a fost în 2007 iar între timp au mai scos două albume de studio. Și dacă știi de ce sunt în stare, nu vrei să îi ratezi!

Se știe că gothic metal de calitate nu se produce doar în țările nordice. Dovadă sunt italienii Lacuna Coil, care au vândut peste 2 milioane de albume în toată lumea de-a lungul carierei, având mare succes și în Statele Unite.

Și noaptea se încheie cu trupa numărul unu de black metal a Norvegiei, incredibilii Dimmu Borgir!. După 20 de ani petrecuți pe scenă, fac parte din elita scenei scandinave, cu albume memorabile și participări la cele mai importante evenimente ale genului din toată lumea.

Sziget nr. 20 începe în forță, ne vedem la mosh pit!

Biletul pentru Ziua Metal costă 28 de euro. Atenție: deținătorii de bilete cu campare inclusă nu au nevoie de bilet pentru Ziua Metal! Însă deținătorii de bilete fără campare inclusă, vor trebui să achiziționeze un bilet special pentru această zi.

Mai multe informaţii și bilete pe:  www.szigetfestival.ro

http://www.szigetfestival.ro/parteneri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top