Festivaluri internationale

Blur la Sziget 2013!

Legendara trupă britanică Blur este primul headliner confirmat pentru Sziget 2013!

Echipa organizatorică anunță cu bucurie prezența legendarei trupe britanice Blur pentru întâia oară la Sziget. După ce anul acesta a primit un Brit Award pentru întreaga carieră, trupa a afirmat despre live-urile ce vor urma în 2013:

„Fiecare concert de vara viitoare va fi foarte special – abia așteptăm să mergem să cântăm pentru minunații noștri fani pe care nu i-am mai văzut de ceva vreme.”
Blur a devenit un nume cunoscut în anii 90, piese ca „Girls & Boys”, „Country House”, „Song 2” “End Of A Century”, “To The End’ sau “Beetlebum” transformându-i în una din trupele definitorii ale decadei.
În 2009 trupa s-a reunit pentru o serie de concerte în Marea Britanie, printre care două date sold out la Hyde Park (Londra) și o apariție istorică la Glastonbury. Un film documentar despre Blur, No Distance Left To Run, a fost lansat în 2010.
În 2012, la 21 de ani după primul lor album, a fost lansat Blur 21: The Box, o compilație a întregii lor cariere. De asemenea, trupa a compus două piese noi înainte de show-ul gigantic care a marcat închiderea Jocurilor Olimpice de la Londra în acest an. “The Puritan” și “Under The Westway” au fost lansate pe Twitter prin intermediul unui video stream de pe un acoperiș din Londra.
2013 va fi anul primei apariții Blur la Sziget Festival, făcând valuri la scena principală în fața probabil celui mai internațional public.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top