Noutati

Solistul Allerseelen este pasionat de scrierile lui Mircea Eliade

Solistul trupei Allerseelen, Gerhard Hallstatt nu este numai muzician ci si un scriitor cunoscut in spatiul german, pentru articolele publicate pe teme ce exploreaza aspecte ezoterice ale culturii Europene. Pasionat de filozofie, Gerhard este animat de un viu interes pentru scrierile lui Mircea Eliade, astfel ca muzicianul nu se sfieste sa declare: „un scriitor roman a fost foarte important pentru mine si pentru primii ani Allerseelen: Mircea Eliade cu cartile despre alchimie si shamanism. Am cumparat aceste carti cand aveam 20 de ani intr-o librarie de carte oculta din Viena si inca le citesc ocazional.

Gerhard, care a pus bazele proiectului Allerseelen in urma cu mai bine de 20 de ani, detaliaza raportul dintre scrierile lui Mircea Eliade si muzica sa: “In special textele lui despre shamani care foloseau instrumente muzicale ca sa invoce spirite si aveau o fasie de metal pe haine ca sa sperie demonii, m-au inspirit foarte mult pentru propriile inregistrari.

Allerseelen va ajunge pentru prima data in Romania la Ghost Fest 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=TRS9oeGzeRc

 

Ghost Fest 2012 se adreseaza iubitorilor naturii in general si celor care indragesc muntele in special. Evenimentul se desfasoara pe 13 si 14 iulie pe terenul de biatlon de la baza Cetaţii Râsnov. Festivalul va include, pe lânga concerte, ateliere de arte si mestesuguri, expoziţii de pictura, fotografie & arta tradiţionala si multe activitaţi recreative.

Pe scena vor urca: Secrets of the Moon (Ger)Trobar de Morte (Sp), White Walls (RO), The Moon & the Night Spirit (Ungaria), Leafblade (Marea Britanie), Sunset In The 12th House (RO), Allerseelen (Austria), Northland (Spania),Trei parale (RO), Whispering Woods (RO), EchO (Italia), Abstract Rapture (Luxemburg), Scarred (Luxemburg)Laonliness (RO), QuantiQ (RO) si Wilder (RO).

Camparea, in campingul adiacent zonei de desfasurarea a festivalului este gratuita pentru deţinatorii de bilet, in limita locurilor disponibile.

Biletele se gasesc in reţelele  EventimMy TicketBiletooBLTBilet si la filiala  Bestial Records din Bucuresti.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top