Noutati

White Walls lansează albumul ”Escape Artist” și în format digital

Trupa constănțeană White Walls anunță lansarea albumului ”Escape Artist” în format digital, prin Meta4 Productions. Albumul este acum disponibil pe toate platformele digitale de download sau streaming din întreaga lume, iar lansarea exclusivă prin Deezer din urmă cu o săptămână a propulsat formația pe primul loc în topul general de ascultări, în premieră pentru o trupă de metal în istoria acestui serviciu în România.

Cele 13 piese incluse pe Escape Artist reprezintă o călătorie, atât conceptual cât și la nivel de compoziție și înregistrări, albumul purtând amprenta a trei studiouri cu renume Next Dog Studio (București), Luna Recording Studio (ClujNapoca) și NoCity Studio (București). Înregistrările și mixajul sunt semnate de Marius Costache (http://mariuscostache.ro), în timp ce masterizarea i-a revenit de această dată lui Alan Douches (http://westwestsidemusic.com), cunoscut pentru colaborări cu nume de top precum Killswitch Engage, Mastodon, Kvelertak, Sepultura sau The Black Dahlia Murder, iar artworkul este realizat de Costin Chioreanu (http://twilight13media.com).

Albumul este disponibil și într-o variantă digipack deosebită, ce conține un DVD cu materiale bonus (Making Of, Track By Track Commentary, etc.), putând fi comandat de pe site-ul trupei: http://music.whitewalls.ro.

Albumul în varianta digitală este disponibil pentru ascultare sau download la adresele de mai jos:

Deezer: http://smarturl.it/whitewalls-deezer
Zonga: http://smarturl.it/whitewalls-zonga
iTunes: http://smarturl.it/whitewalls-itunes
Getmusic: http://smarturl.it/whitewalls-getmusic
Amazon: http://smarturl.it/whitewalls-amazon
Spotify: http://smarturl.it/whitewalls-spotify

 

Despre White Walls și Meta4 Productions:

White Walls: http://music.whitewalls.ro, http://fb.com/whitewallsofficial

Meta4 Productions: https://www.facebook.com/meta4productions

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top