Concerte Folk

Vino la Stelele Rockului Romanesc şi sprijina Festivalul "Folk You!"

Un mesaj-manifest lansat de Marius Tucă aduce la cunoştinţa publicului că, în loc să fie o ediţie aniversară, cea de a zecea ediţie a festivalului “Folk You” s-ar putea să nu mai fie…deloc. Ediţia din acest an a emblematicului eveniment ce se derulează de aproape un deceniu la malul mării este pusă sub semnul întrebării, din considerente financiare. În acest context TROOPER a decis să vină în sprijinul festivalului, care ar trebui să aibă loc în perioada 31 iulie – 3 august la Vama Veche, donând o parte din încasările rezultate din vânzarea biletelor pentru concertul STELELE ROCKULUI ROMÂNESC în beneficiul „Folk You!”.

Coiotu’ a explicat astfel iniţiativa formaţiei: „A sosit momentul să ducem noi mai departe această poveste… pentru fericirea pe care a reuşit an de an să o aducă, pentru muzică, pentru mare, pentru Florian Pittiş, pentru sufletele noastre! Nu putem lăsa o tradiţie să moară! Haideţi alături de noi pe 26 aprilie, pentru ca în primele zile de august să ne regăsim în Vama Veche!

TROOPER a anunţat şi faptul că, în cazul în care formaţia va fi solicitată pentru a cânta pe scena „Folk You!” va onora, gratis, invitaţia.

Oricine poate investi în a zecea ediţie a Festivalului „Folk You” prin donaţii în conturile de mai jos:

RO15BRDE445SV51727044450 – cont curent RON;
RO74BRDE445SV51727804450 – cont EURO;
RO87BRDE445SV51728514450 – cont USD.

26 aprilie 2014 este data pe care toţi fanii rockului trebuie să şi-o treacă în agendă! TROOPER prezintă, la Arenele Romane, un eveniment fără precedent, ce va reuni pe aceeaşi scenă artişti simbol, care au scris în decursul timpului pagini de seamă din istoria rockului românesc şi au oferit unor generaţii întregi refrene nemuritoare!

Despre îndrăzneţul proiect STELELE ROCKULUI ROMÂNESC  Balaurul a spus: “cred că vom avea o primă ediţie despre care să se vorbească multă vreme de acum înainte. Suntem mândri că am reuşit să facem un lucru pe care puţini îl mai credeau realizabil într-o astfel de perioadă – cine visa că va avea ocazia să îi vadă în cadrul aceluiaşi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUŢU OLTEANU (ex IRIS), KEMPES (ex Cargo), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN ŢĂNDĂRICĂ (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHĂESCU & GABI NICOLAU ‘GURIŢĂ’ (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI) şi TROOPER.”

Pe 26 aprilie veţi călători în timp cu „Trenul Fără Naş”, şi veţi afla  ce înseamnă „Destin”, o veţi reîntâlni pe „Fata Din Vis,” veţi rupe „Lanţurile,”  îi veţi regăsi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanţa” şi „Stan”, veţi cunoaşte „Viaţa de rocker” iar la final veţi fi “Tari ca munţii”!

Iar mesajul transmis de toţi cei 5 membri TROOPER este următorul: “sperăm ca alături de voi să le putem oferi acestor mari muzicieni o seară de neuitat!

Gazda evenimentului va fi CRISTI HRUBARU.

Pentru concertul din 26 aprilie sunt în vânzare următoarele categorii de bilete:

Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nuţu Olteanu
Categoria 2 –  50 lei – Golden Circle
Categoria 3 – 20 lei – Normal Circle

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top