Concerte Rock

Vineri, 19 octombrie, concert Timpuri NOI. Cu Iliescu.

Compozitorul. Chitaristul.
Clubul Țăranului, ora 10 seara. Vineri, 19 octombrie. Intrarea se plăteste. 25 de lei.
Iliescu, ce ne canti?
- Ale mele! Vecina, Tanța, Nămol, Victoria, Luca, diri-diri, Helga, Catran, Stere, Maricica, Rambo, Lady, Adeline, Verginica, Malu’valu’, Tata, Deschide-ți mintea…și mai sunt!

În prezent, Timpuri NOI activează în următoarea formulă: Dan Iliescu (chitară, voce), Felix Sfura (tobe) şi Sabin Penea (bass, vioară).
De la înfiinţarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor şi chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu şi-a asumat şi rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii…. Pentru cei care nu ştiu încă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine: Stere, Tanţa, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar câteva excepţii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.
Cel mai nou album al trupei a fost lansat în luna mai a acestui an. Albumul se numește Deschide-ți mintea! și se găsește în rețeaua Librăriilor Cărturești și în locurile de desfășurare ale concertelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top