Concerte Rock

U-MAN MUSIC FEST in Flying Circus, Cluj-Napoca

U-MAN MUSIC FEST. #2 se vrea sa fie un mini-festival anual cu traditie care uneste muzica cu sportul extrem. Dupa ce anul trecut am avut o trupa din Marea Britanie , una din Brazilia si doua trupe din Romania , anul acesta ne vom intalni cu A Wilhelm Scream ca si cap de afis. AWS este una dintre trupele cele mai apreciate ale genului melodic hardcore-punk cu elemente de skate-punk. Prestatiile lor bune au dus la contracte cu case de discuri remarcate precum „Nitro Rec.” sau „Fat Wreck Chord” precum si prestatia unor festivaluri precum „Vans Warped Tour” , „The Fest” sau „Groezrock”.
Baimarenii de la Ska-nk si Diamonds Are Forever care is vor lansa videoclipul la piesa „Face Me” vor fi trupele care se vor alatura americanilor de la A wilhelm Scream. La after party vom avea piese special alese , de la punk , emo , scremo , pana la ska-punk sau skate-punk.

A WILHELM SCREAM (us)

http://www.facebook.com/awilhelmscream
http://www.awilhelmscream.com/

DIAMONDS ARE FOREVER (ro)
http://www.facebook.com/diamondsareforeverband

SKA-NK (ro)
http://www.facebook.com/skaaaa.nk

A WILHELM SCREAM (US)

Cum se poate masura succesul unei trupe care depaseste barierele unui gen ce nu primeste aprecierea mediei? In cazul A Wilhelm Scream, raspunsul este : „Cui ii pasa?” – Ca trupa ce si-a inceput activitatea acum mai bine de 10 ani, nu s-a concentrat pe succes, imagine sau orice alta manevra de a atrage atentia publicului. Muzica lor se vrea nascuta din sinceritate, e pentru copiii ce-si doresc sa asculte mai mult decat un cantec de dragoste, sau care vor sa li se bage pe gat o opinie. Datorita cauzei pe care o sustin au fost invitati sa cante alaturi de trupe precum Rise Against, Pennywise, Anti-Flag, Less than Jake, si Strung Out de-a lungul SUA, Canadei, Europei si Australiei.

In cadrul acestui efort indelungat, A Wilhelm Scream au recrutat talente precum Brian Robinson (bass) si Mike Supina (chitara); doua personaje care s-au straduit sa dezvolte formatia pana a ajuns la cele mai diversificate muzical line-up-uri, realizand turnee in fiecare stat din America de Nord si fiind cap de afis din Rusia pana in Tasmania, pentru a-si promova albumul „Career Suicide”(Nitro Records) din 2007. Urmatoarele lor lansari s-au dorit a alimenta copiii care sunt satuli de „orice altceva”.

A Wilhelm Scream inseamna:
Nuno Pereira – Voce
Trevor Reilly – Chitara, Voce
Brian Robinson – Bass, Voce
Mike Supina – Chitara
Nick Angelini – Tobe

DIAMONDS ARE FOREVER (RO)

Diamonds Are Forever ia nastere in urma unui eveniment de proportii, si anume contopirea a doua trupe deja existente: Pills of Trust si Rock Norris. Am lasat in urma toate momentele dificile, schimbarile din componentele trupelor si suntem aici pentru a face ce ne place

SKA-NK (ro)

Povestea noastra incepe undeva demult, ca in basme, pe taramuri baimarene, cand Madalin ii povestea lui Alec despre pasiunea fratelui sau, Razvan, pentru chitara si muzica punk. Alec avea o mare dorinta sa formeze o trupa de punk-rock, la fel ca si Razvan. Astfel, prin intermediul lui Madalin, cei doi baieti s-au intalnit. Dupa lungi discutii despre cum ar putea gasi alti membri pentru formatie, baietii erau foarte nerabdatori sa cante. Nefacand nicio repetitie, cei doi au cantat pentru prima oara impreuna (Alec – tobe, Razvan – chitara+voce) cateva piese in faimosul bar local underground (si la propriu si la figurat), Crash. Rezultatul acestei prime reprezentatii live, a celor doi, a fost o catastrofa :)), dar a ramas in memoria lor ca un dintre cele mai frumoase amintiri ever. (Era iarna 2008).
Era categoric nevoie de un bassist, ca aceasta catastrofa sa prinda amploare. Astfel ca, dupa aproape un an de la acel prim superconcert, Alec a luat legatura cu Tudor, care la vremea respectiva era chitarist in formatia locala Twister. Tudor si-a exprimat dorinta lui mai veche de a canta la bass, mai degraba decat chitara. Prin urmare era gasit si bassistul. Cei 3 au facut cateva repetitii, in acea toamna din 2009, la sala improvizata a lui Tudor, dar apoi au luat o pauza cam lunga, ca si toate trupele mari, desigur :))
Prim urmare s-au reintalnit in vara anului 2010. Dupa cateva repetitii, se simtea o nevoie tot mai acuta de inca un chitarist, ca sound-ul sa fie complet. Alec avea un amic, care canta la chitara si era mare pasionat de muzica punk. Asa isi facea aparitia in peisajul salii de repetitii Aurel, despre care abia dupa 2 luni am aflat ca are numele de Razvan. De la prima repetitie s-a simtit o diferenta majora de sunet: catastrofa era completa.
Fiind amatori de muzica vesela, s-a hotarat de comun acord ca stilul formatiei sa fie axat pe genul ska-punk. Astfel s-a nascut si numele formatiei: Ska-nk, ca o prescurtare a genului cantat.
In 28 decembrie 2011 au lansat albumul „Suntem la televizor”…baietii muncesc din greu si asteapta sa umple stadioane de zeci de mii de oameni, alaturi de artisti consacrati precum Inna si Akcent :))

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top