Concerte Rock

TROOPER vine la MANOWAR Release Party – pe 7 mai in Silver Church

TROOPER se alătură celor care, pe 7 mai, vor veni în Silver Church pentru a sărbători lansarea celui mai recent album MANOWAR –  Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. 

Am crescut cu piesele de pe Kings Of Metal’ 1988  şi am văzut cum albumul trece cu brio proba timpului şi cum ajunge de la statutul de  album al  unei generaţii la acela de  material reper in istoria genului heavy metal,” a spus Coiotu’, solistul Trooper.

„Sunt foarte selectiv cu muzica pe care o ascult la mine în maşină. Acasă ascult orice, însă la drum iau doar discurile din Topul 100 personal. Kings Of Metal’ e la mine în maşină, mi se pare cel mai bun disc MANOWAR. Cu asta am spus tot,a completat Balaurul.

Iar Coiotu’ a încheiat: „ Ne vedem pe 7 mai în Silver Church, la reîntâlnirea cu refrene din adolescenţa noastră, într-o abordare nouă.”  

La release party-ul MANOWAR programat pe 7 mai în Silver Church ia parte şi AURA, cel mai de succes proiect rock cu voce feminină din România.

Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR, o piatră de hotar în istoria genului, nu poate trece neobservată! Formaţia a marcat-o prin lansarea unui album aniversar – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii MANOWAR din România sunt invitaţi să celebreze evenimentul, pe 7 mai în Silver Church Club din Bucureşti!

Startul festinului heavy metal animat de headbanging, karaoke, concursuri,  riffuri MANOWAR şi alte surprize se dă la ora 19.00. Din programul serii nu va lipsi audiţia noului album, iar invitaţii speciali vor fi TROOPER şi AURA. Intrarea va fi libera.

Cu acest release party-ul România se alătură manifestărilor organizate de fanii din întreaga lume, ce au ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc în Brazilia, Germania, Bulgaria şi Portugalia, iar în următoarele săptămâni va fi rândul Manowarrior-ilor din Spania, Grecia şi Turcia să serbeze în stil heavy metal.

‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune că este “o nouă capodoperă,”  include 2 CD-uri, 9 trackuri principale şi 9 bonus trackuri, o nouă grafică de copertă, realizată de Ken Kelly şi două bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum şi din decursul realizării versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’

Dublu CD-ul se găseşte în magazinele de specialitate, pe platformele de comerţ electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com şi www.thekingdomofsteel.eu. (ambele expediază produsele oriunde în lume) şi la standul de merchandise în turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour.

‘Kings Of Metal MMXIV’ este o înregistrare complet nouă, care marchează 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 şi de la turneul care i-a urmat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top