Reportaje/Cronici

Thanksgiving Day alături de WESTROOT

Deși această tradiție la noi în țară nu se sărbătorește, „rădăcinile americale” ale trupei Westroot ne-au adus mai aproape de atmosfera sărbătorii. Am petrecut o zi autentic americană pe ritmuri de country fusion. Și am spus „rădăcini americane” deoarece printre membrii săi se află și un american sadea: Chuck Hubbard (banjo – voce).

Address Club & Lounge din București a fost gazda acestui eveniment plin de voie bună.

Pe scenă au urcat cu multă încredere cinci membri ce au reușit să uimească prin varietatea de instrumente muzicale: banjo, mandolină, tobe, chitară bass și vioară. O asociere instrumentală rar întâlnită la noi în țară. Un adevărat fusion – country.

Trupa a încântat publicul, timp de 2 ore, cu compoziții proprii, pline de melodicitate și câteva melodii tradiționale americane.

Fiecare concert este nelipsit de motto-ul enunțat printre compoziții: „Ask not what your country can do for you, but what you can do for your country’s music”. Un fel de încurajare și promisiune că întotdeauna vor aduce ce este mai bun pe scena muzicală.

Westroot s-a înființat pe 15 noiembrie 2012 și concertează pe scenele din românia din 2013. Au susținut concerte pe scene importante din București: Hard Rock Cafe, Clubul Țăranului, Poiana Urbană, Why Not, Londophone, Ageless, etc. Au participat și la Trofeul Clubului A ediția 2013-2014.  Reacția publicului a fost întotdeauna apreciativă.

Este o formație de COUNTRY-BLUE GRASS-WESTERN, axată pe compoziții proprii interpretate într-un stil modern cu elemente și influențe din: country, blue-grass, western, blues, funk, fusion, rock-progressive.

Trupa ne promite o iarnă plină de concerte. Următorul concert va avea loc marți 17 decembrie, ora 19:30, în cadrul Trofeului Clubului A din București.

Îi gășiți pe: https://www.facebook.com/WestrootBand si pe http://www.westroot-band.com/

Componența formației Westroot:

Andrei Gruia – voce, mandolină
Chuckk Hubbard – banjo, voce
Felix Eduard – tobe, percuţii
Sabin Teran – bass
Alexandra Milea – vioară

 

Playlist concert:

1. Foggy Mountain Breackdown
2. Behind Me
3. Old Road
4. Flowers On The Wall
5. Fire On The Mountain
6. Back There
7. Man Of Constant Sorrow
8. Against The Wind
9. Blackberry Blossom
10. Highway
11. Down The Road
12. Salt Creek
13. For Sacha
14. Working Day
15. Remember Me
16. The Gambler
17. Old Joe Clark
18. Band Introduction
19. Small Place

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top