Concerte Rock

Stoner Rock Evening cu Planet of Zeus cap de afis!

Vara aceasta, Sabotage isi continua misiunea declarata de a aduce laolalta fanii nonconformisti ai muzicii alternative, fie ei rockeri, punkeri, rapperi, skateri, bikeri sau, pur si simplu, rebeli, de aceasta data in cadrul Stoner Rock Evening! Prezentat de Ciuc Premium, acest nou eveniment Sabotage se va desfasura pe 29 august, in Fabrica, si va avea drept cap de afis Planet of Zeus, celebra trupa de stoner rock si heavy metal din Grecia, careia i se vor alatura si cateva nume locale precum: Roadkillsoda, Wooldozer si No One Cares.

Planet of Zeus a luat nastere in 2000, in Atena, Grecia si este formata din Babis (vocal, chitara), Yog (chitara), Syke (tobe) si J.V. (bas). Inca de la infiintarea trupei, cei patru au concertat intensiv in Grecia, cantand in locuri dintre cele mai variate, de la petreceri underground in casele prietenilor pana la stadioane. Numarul mare de turnee la activ i-a ajutat pe cei de la Planet of Zeus sa devina una dintre cele mai de cunoscute trupe de heavy rock din tara, fiecare concert „acasa” fiind in prezent sold out in doar cateva minute de la anunt. Recunoscuti pentru energia de pe scena, sinceritatea fata de public si continua perfectionare a showurilor live, Planet of Zeus si-a asigurat un fan base loial ce a depasit deja granitele Greciei, doua turnee europene aducandu-i in fata publicului din tari precum Germania, Marea Britanie, Austria, Franta, Belgia, Danemarca, Olanda, Polonia, Serbia si Cehia, dar si in cadrul unor festivaluri precum Desertfest (2013 – UK), Underground Festival (2011-GE) sau Exit Festival (2012- SB). De-a lungul timpului, trupa a impartit scena cu nume precum Deftones, Pentagram, Monster Magnet, Karma to Burn, Eyehategod, Church of Misery si Ozzy Osbourne.

Planet of Zeus nu s-a concentrat doar pe show-urile live, ci si pe munca de studio, lansand pana in present trei materiale discografice ce s-au bucurat de un real succes in randul consumatorilor de gen: Eleven the Hard Way (2008), Macho Libre (2011) si Vigilante (2013). Odata cu lansarea celui mai recent album, cei patru greci au aratat nu doar un progress muzical muzicala, ci si o regasire a unui sound propriu, compus dintr-un mix de groove relaxat, riffs-uri inconfundabile si o voce… “in your face”!

Pe scena clubului Fabrica, vor mai canta in aceeasi seara Roadkillsoda, Wooldozer si No One Cares, trei dintre cele mai apreciate nume din zona stoner rock, heavy metal a scenei autohtone, evenimentul devenind astfel un must see pentru toti iubitorii genului.

Biletele pentru Stoner Rock Evening costa 20 lei si pot fi achizitionate doar in seara evenimentului, de la intrarea in club, in limita disponibilitatii.

https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top