Concerte Jazz & Altele

Snarky Puppy in concert la The Silver Church!

Jazz Night Out !

Twin Arts prezintă: Snarky Puppy în concert la The Silver Church!

Snarky Puppy va invită la o seară de funk-jazz și fusion în The Silver Church din București. Muzicienii din Texas cântă în premieră în România în cadrul celei mai noi serii de concerte prezentate de Twin Arts-Jazz Night Out. Concertul va avea loc pe 22 octombrie 2013, ora 21:00.

Snarky Puppy înseamnă jazz, funk, progressive rock, sau mai simplu spus, nu-jazz sau jazz fusion. Snarky Puppy este energie și mood de party, iar de asta o să vă convingeţi în octombrie la Jazz Night Out.

In această toamnă avem o nouă propunere pentru voi: Jazz Night Out, o platformă de evenimente şi socializare al cărei scop este promovarea concertelor de jazz şi blues, organizarea de workshopuri, audiţii şi întâlniri cu artişti străini si români.

The Silver Church va fi gazda concertului pe care Snarky Puppy îl susțin în premieră în țara noastră. Trupa sau, la fel de bine spus, colectivul, s-a format în 2004 în jurul basistului Michael League, pe vremea când membrii erau studenți și încă de la lansarea primului material s-au bucurat de larga apreciere a criticii, dar și a publicului.

Originalitatea celor de la Snarky Puppy e o realitate firească, urmarea unui melanj inspirat dintre culturi muzicale diferite, dintre gospel și R&B, rock și jazz, influențe aduse de membrii trupei în funcție de bagajul cultural al fiecăruia.

Rezultatul e o fuziune tonică dintre tradiţie şi improvizaţie, și asta se vede cel mai bine live, concertele grupului propunând publicului o explozie plină de energie, creativitate şi prospeţime.

Deloc întâmplător, deviza trupei este” music to move the brain and booty”, și într-adevăr amestecul de jazz, rock, funk, soul şi world music face ca la fiecare concert toată sala să se transforme în ring de dans.

Sursele de inspirație muzicală ale instrumentiştilor din Snarky Puppy sunt dintre cele mai diverse: Radiohead, Tower of Power, Prince, Pat Metheny, Bjork sau Astor Piazzolla, la fel de diverse precum sunt și numele cu care aceștia au colaborat, de la Erykah Badu, Marcus Miller, Tower Of Power, Morcheeba, Beyonce, Justin Timberlake până la Snoop Dogg, Jason Marsalis, Noisettes, Dave Brubeck și mulți alții.

Snarky Puppy au și premii Grammy în palmares, premii câștigate de bateristul Robert Searight în urma colaborărilor cu God’s Property și Snoop Dogg dar şi de pianistul Shaun Martin cel care a colaborat cu Kirk Franklin și Erykah Badu.

Discografia trupei include albumele: Live at Uncommon Ground (2005); The Only Constant (2006); The World Is Getting Smaller (2007); Bring Us the Bright (2008); Tell Your Friends (2010); groundUP (2012).

În cadrul evenimentului Jazz Night Out îi vom vedea pe scena de la The Silver Church pe Michael League-bass, Robert Searight-tobe, Chris Bullock-saxofon, Mike Maher-trompeta, Nate Werth-percutie, Bob Lanzetti-chitara, Justin Stanton-trompeta, clape, Corey Henry-clape.

Concertul Snarky Puppy are loc pe 22 Octombrie la The Silver Church, începând cu ora 21:00. Accesul publicului se va face începând cu ora 20:00.

BILETE
Biletele pentru concert costă 48 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărturesti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Concurs
Primele 100 de bilete cumpărate participă la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu Snarky Puppy. Trimiteţi codul de bare de pe bilet însoţit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro (subiect: meet & greet Snarky Puppy).

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe paginile de Facebook Twin Arts şi Eventim.

http://www.youtube.com/watch?v=eZBlRkF0-to
www.twinarts.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top