Concerte Rock

Sarmalele Reci lansează albumul ”Haos.ro” în Hard Rock Cafe

Vineri, 18 mai, în Hard Rock Cafe (Șos. Kiseleff 32), trupa Sarmalele Reci susține concertul de lansare a albumului „Haos.ro”.

„Haos.ro” este un produs tipic Sarmalele Reci, conținând zece cântece în stilul caracteristic, pe versurile lui Florin Dumitrescu. Albumul este o producție GSP & Sarmalele Reci, cu sprijinul Rock FM și va fi disponibil pe piață din data de 9 mai, când apare împreună cu Gazeta Sporturilor, la toate punctele de difuzare a presei.

Sarmalele Reci sărbătoresc lansarea noului album prin concertul ”Haos.ro”. Fanii Sarmalele Reci și iubitorii rock-ului de calitate sunt invitați vineri, 18 mai în cel mai prestigios club de rock bucureștean. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabi Drăgan, Mircea Horvath și Vlady Săteanu sunt pregătiți pentru un concert care să îi bucure pe toți.

„Haos.ro” e o stare de spirit, din păcate e starea României de azi. Așa cum s-au definit de la început – „mai puțin comode… mai puțin conformiste… cam deranjante… deci reci” – , Sarmalele continuă să deranjeze, expunându-și punctele de vedere pe ritmurile pline de energie atunci când abordează cu dezinvoltură chestiuni care privesc societatea actuală, cu note lirice, atunci când subiectul abordat se referă la trăiri intime.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top