Concerte Rock

Roger Waters se intalneste cu militari romani la Bucuresti!

In scurtul timp pe care Roger Waters il va petrece la Bucuresti, acesta se va intalni cu un grup de militari romani ce au luat parte la operatiunile militare desfasurate in Irak si Afganistan. Roger Waters, membru fondator al trupei Pink Floyd, va aduce la Bucuresti celebrul The Wall – unul dintre cele mai spectaculoase show-uri muzicale din istorie, bazat pe interpretarea integrala a pieselor incluse in albumul cu acelasi nume, un adevarat simbol al libertatii pentru generatii intregi de fani din intreaga lume.

Artistul si-a dedicat intreaga cariera, intr-o forma sau alta, luptei impotriva violentei de orice fel, iar pierderea tatalui in cel de-al doilea razboi mondial pare sa fi marcat intreaga evolutie spirituala a lui Roger Waters. Cantaretul a vorbit intotdeauna deschis despre recunostinta pe care o poarta militarilor din intreaga lume si de aceea si-a exprimat dorinta ca si la Bucuresti sa se intalneasca cu un grup de militari romani ce au participat la operatiunile din Irak si Afganistan, dorind astfel sa ii felicite si sa ii invite personal la concertul sau. Astazi, in culisele show-ului The Wall, artistul va invita in backstage un grup de militari romani ce au luptat in Irak si Afganistan, toti veterani de razboi, pentru a le multumi pentru lupta pe care acestia au depus-o pentru mentinerea pacii in aceste zone afectate de conflict.

Concertul The Wall va avea loc seara aceasta, incepand cu ora 20:00, in Piata Constitutiei din Bucuresti, si promite cel mai spectaculos show organizat vreodata in Romania. Accesul publicului se va face incepand cu ora 17:00, ultimele bilete ramase disponibile putand fi achizitionate de la casa de bilete aflata la intrarea in spatiul de eveniment, dinspre Parcul Izvor. Pentru detalii suplimentare despre acces, consultati schita atasata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

The Latest

Copyright © 2011-2020 Crafted by Sharpfont Creative

To Top